forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Clay Leeds <cle...@medata.com>
Subject Re: FOP's Forrest-based web site
Date Mon, 23 Feb 2004 18:04:10 GMT
Uh oh... I got some BUILD FAILED msgs... (I apologize for the long  
msg!).

X [0]                       index.html  BROKEN: The reference to entity  
"bug_status" must end with the ';' delimiter.
* [0]   0.713s 766b    favicon.ico
Total time: 0 minutes 28 seconds

BUILD FAILED
/Users/Shared/_WebDLs/apache-forrest-0.5.1-bin/forrest.build.xml:631:  
Java returned: 1

Total time: 1 minute 16 seconds
==============================

I looked in my site.xml file, and the only instances of "bug_status"  
occurred in these lines:

line 66:
	    <patch label="Patch Queue"  
href="http://nagoya.apache.org/bugzilla/buglist.cgi? 
bug_status=NEW&bug_status=ASSIGNED&bug_status=REOPENED&email1=&emailtype 
1=substring&emailassigned_to1=1&email2=&emailtype2=substring&emailreport 
er2=1&bugidtype=include&bug_id=&changedin=&votes=&chfieldfrom=&chfieldto

=Now&chfieldvalue=&product=Fop&short_desc=%5BPATCH%5D&short_desc_type=al 
lwordssubstr&long_desc=&long_desc_type=allwordssubstr&bug_file_loc=&bug_ 
file_loc_type=allwordssubstr&keywords=&keywords_type=anywords&field0-0 
-0=noop&type0-0-0=noop&value0-0 
-0=&namedcmd=Fop+all&newqueryname=fop+patch+queue&tofooter=1&order=Reuse 
+same+sort+as+last+time"/>

Line 77:
	    <bugs label="Bugs"  
href="http://nagoya.apache.org/bugzilla/buglist.cgi? 
bug_status=NEW&bug_status=ASSIGNED&bug_status=REOPENED&email1=&emailtype 
1=substring&emailassigned_to1=1&email2=&emailtype2=substring&emailreport 
er2=1&bugidtype=include&bug_id=&changedin=&votes=&chfieldfrom=&chfieldto

=Now&chfieldvalue=&product=Fop&short_desc=&short_desc_type=allwordssubst 
r&long_desc=&long_desc_type=allwordssubstr&bug_file_loc=&bug_file_loc_ty 
pe=allwordssubstr&keywords=&keywords_type=anywords&field0-0 
-0=noop&type0-0-0=noop&value0-0-0=&order=bugs.component"/>
========

I commented out those lines and the BUILD did not fail (at least not at  
the same place), but what if I need those links? BTW, I notice that  
those links each contain multiple parameters called "bug_status" which  
is strange... I just copied those from the current web page. Perhaps I  
need to grab those values from the actual book.xml file or something...

Any ideas?

After commenting out the above lines, I got a different BUILD FAILED  
error:

BUILD FAILED
/Users/Shared/_WebDLs/apache-forrest-0.5.1-bin/forrest.build.xml:631:  
Java returned: 1

Total time: 7 minutes 12 seconds
=====

(no particularly useful info above those line, though!)

I did notice a few BROKEN items, related to problems with altdesign. I  
fixed the problem with altdesign and re-ran forrest, but got another  
BUILD FAILED:

Total time: 9 minutes 46 seconds

BUILD FAILED
/Users/Shared/_WebDLs/apache-forrest-0.5.1-bin/forrest.build.xml:631:  
Java returned: 1

Total time: 10 minutes 35 seconds
=====

I do have a problem with the subsection in the development, which has  
links to a tab not under dev/ (check the Development tab on the live  
FOP site to see it in action). Here's the code:

   <development label="Development" href="dev/" tab="development">
		<introduction label="Introduction">
			<basics label="Basics" href="index.html"/>
		</introduction>
	
		<design label="Design" href="design/" tab="design">
			<basics label="Resolved" href="index.html"/>
			<unresolved label="Unresolved (Wiki)"  
href="http://nagoya.apache.org/wiki/apachewiki.cgi?FOPProjectPages"/>
			<svg label="SVG" href="svg.html"/>
			<fonts label="Fonts" href="fonts.html"/>
			<extensions label="Extensions" href="extensions.html"/>
		</design>

I don't know how the Design section should be coded in this case.

Web Maestro Clay

p.s. Should I send my site.xml file (or anything else)?
-- 
Clay Leeds - cleeds@medata.com
Web Developer - Medata, Inc. - <http://www.medata.com/>
PGP Public Key: <https://mail.medata.com/pgp/cleeds.asc>


Mime
View raw message