forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicola Ken Barozzi <nicola...@apache.org>
Subject Re: More krysalis problems (WAS: HEAD: Krysalis-skin: some images not copied)
Date Fri, 28 Nov 2003 08:09:29 GMT
Jason End wrote:
...
> Apart from the image problem, Krysalis isn't
> generating the mini-toc in the left menu, and in my
> pages main index.html, it doesn't add a pdf image/link
> (it does add the pdf link in other files)
> I built the site using the default forrest skin and
> both these elements work correctly, so I don't think
> it's due to any errors in my xmls.

Ok, I'll check, thanks for reporting. Oh, and also thanks for the way 
it's written, I always like reports like this that contain all the main 
information and even a suggestion :-)

> --- Jason End <bensnephew@yahoo.com> wrote:
> 
>>There's seems to be a problem with the cvs version
>>and
>>(at least) the krysalis skin. The note, warning and
>>fixme images don't get copied to the
>>build/site/skin/images directory. 
>>I did a fresh cvs fetch, build, and seed but the
>>problems remains. 
>>When I build the site I get the following warnings,
>>which doesn't seem directly relevant because the
>>problem I'm describing is with a static site, but it
>>would be a symptom of the same problem:
>>...
>>Warning: /usr/local/demo/build/webapp/content not
>>found.
>>Warning: /usr/local/demo/build/webapp/resources not
>>found.
>>Warning:
>>
> 
> /usr/local/demo/build/webapp/skins/forrest-site/images
> 
>>not found.
>>Warning:
>>/usr/local/demo/build/webapp/skins/forrest-site not
>>found.
>>...


-- 
Nicola Ken Barozzi                   nicolaken@apache.org
             - verba volant, scripta manent -
    (discussions get forgotten, just code remains)
---------------------------------------------------------------------


Mime
View raw message