forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Johan Andries">
Subject RE: enabling htdig (or another searcher/indexer) on forrest 0.5for static site
Date Mon, 20 Oct 2003 09:28:32 GMT

Hi David,

The error we get after applying the htdig patch is indeed an actual error,
the build reports as "failed" although most web pages have been generated
correctly. I'll try the "<exclude pattern=..." solution asap and post the
results on the list.


-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: David Crossley [] 
Verzonden: zaterdag 18 oktober 2003 16:21
Onderwerp: Re: enabling htdig (or another searcher/indexer) on forrest
0.5for static site

Johan ANDRIES wrote:
> Until now we?ve been using a relatively old Forrest cvs distribution
> (Forrest 0.4) where we used a patch in the Forrest-site skin in order
> to allow us to use a htdig search on our static forrest website
> instead of Google. 
> I?ve upgraded to Forrest 0.5.1, tried to apply this patch on the
> Forrest-site skin again. However, now it doesn?t seem to work anymore.
> The patch is (in site2xhtml.xml of the forrest-site skin:
>             <form method="get" action="/cgi-bin/htsearch">
> And the error we?re getting now is:
> X [0]                       /cgi-bin/htsearch   BROKEN: No pipeline
> matched request: /cgi-bin/htsearch

Is this an actual error? Did your site still build properly?

Look at src/resources/conf/cli.xconf and follow the example to ignore
stuff with "<exclude pattern=..."


View raw message