forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Turner <je...@apache.org>
Subject Re: apache forrest 0.5 rc1
Date Thu, 11 Sep 2003 23:03:34 GMT
On Thu, Sep 11, 2003 at 03:45:50PM +0200, Stephan Schlierf wrote:
> Am Donnerstag, 11. September 2003 15:33 schrieb Johan Andries:
> > Hello,
> >
> > Don't know if it's related to what Stephan wrote, but after downloading 0.5
> > RC1 and first running a "forrest seed" and afterwards trying to generate
> > the site with forrest I get a failed build. Strangely enough, several docs
> > seem to be compiled but suddenly, after skin/images/menu-right.gif, the
> > build halts. I'm currently testing on Win XP Pro, Java build 1.4.2_01-b06.
> >
> > See below:
> >
> > -- snip --
> > * [0] images/group.png
> > * [30] samples/wiki-sample.html
> > * [0] samples/wiki-sample.pdf
> > * [0] skin/images/menu-right.gif
> > Total time: 0 minutes 18 seconds

That's not right.  Could you have a look in
build/tmp/context/WEB-INF/logs/error.log and see if there's anything
interesting?  Or could you run 'forrest -v'?

> > BUILD FAILED
> > C:\test\xml-forrest\build\dist\shbat\forrest.build.xml:606: Java returned:
> > 1 -- snip --
> 
> I had - and still have - the same problem; Jeff told me that this is due to 
> broken links (and even the examples shipped with forrest have broken links).

The ihtml problem was fixed in the RC, so running 'forrest seed site'
should be cleanly now.  If you upgraded from CVS, did you delete the
build/ directory before rebuilding?  Do you have a FORREST_HOME variable
pointing to an old Forrest?

--Jeff

> 
> Stephan
...
> > Now if I try a "forrest" command, forrest dies with
> > BUILD FAILED
> > /home/stephan/xml-forrest/build/dist/shbat/forrest.build.xml:851:
> > java.lang.reflect.InvocationTargetException
...

Mime
View raw message