forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stephan Schlierf <stephan.schli...@vsa.de>
Subject Re: No PNG-figures in PDF-File
Date Wed, 10 Sep 2003 06:44:46 GMT
Hi Cheche,

hm, it still does not work...

What I now did was the following:
I downloaded Jimi1_0.zip from Sun's website and copied it to
xml-forrest/lib/core by a simple "cp jimi1_0.zip 
xml-forrest/lib/core/jimi-1.0.jar" command.
I removed the build-directory in "xml-forrest" and rebuilded forrest.
I removed the build-directory in my project dir and did a
"forrest site" there.
I checked the pdf-output of a html-page with png-images and they aren't 
displayed.
As you wrote, I also checked build/tmp/context/WEB-INF/logs/error.log and 
discovered the following error message:
---snip---
ERROR   (2003-09-10) 08:29.10:373   [sitemap] (Unknown-URI) 
Unknown-thread/ExternalGraphic: Error while creating area : Error creating 
FopImage object 
(file:/home/stephan/working/MWT/build/tmp/context/././resources/images//ForrestTabPages.png)

: Jimi image library not available
---snip---
Okay, it gives a hint about why png-images aren't displayed but the problem 
is: why is the jimi library not available ?

TIA,
Stephan


Am Dienstag, 9. September 2003 21:33 schrieb Juan Jose Pablos:
> Stephan,
>
> Just using the filename is enough to get a png displayed on a pdf file.
>
> I made a modification on wiki-sample.cwiki to remove that ERROR.
>
> Cheers,
> Cheche
>
> Juan Jose Pablos wrote:
> > Stephan,
> >
> > It works for me with a link like:
> >
> > <img src="my-images/elcemar1.jpg" alt=""/>
> >
> >
> > Check WEB-INF/logs/error.log for errors, I found this line and it could
> > be related:
> >
> > ERROR   (2003-09-09) 16:38.08:026   [sitemap] (Unknown-URI)
> > Unknown-thread/ExternalGraphic: Error while creating area : Error with
> > image URL:
> > /var/tmp/fs/build/tmp/context/././content/xdocs/samples/http:/localhost:8
> >888/images/rss.png (No such file or directory) and no base URL is
> > specified
> >
> > Cheers,
> > Cheche
> >
> > Stephan Schlierf wrote:
> >> Hello,
> >>
> >> I just tested the PDF-output and had to see that PNG-figures aren't
> >> shown anymore (but GIF-figures are shown).
> >> I checked out that I copied jimi1.0.zip to lib/source/jimi-1.0.jar as
> >> Jeff mentioned in an email some months before and did a rebuild.
> >>
> >> I use the cvs-version (last updated yesterday).
> >>
> >> What's going wrong?
> >>
> >> TIA
> >> Stephan


Mime
View raw message