forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Johan Andries" ...@schaubroeck.be>
Subject RE: apache forrest 0.5 rc1
Date Fri, 12 Sep 2003 07:14:53 GMT
Hi Jeff,

D'loaded the current Forrest 0.5 RC1 from cvs again, deleted the build
directory, reassigned my FORREST_HOME (just to be sure) and now everything's
running smoothly again. Thanks!

Cheers,
Johan

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Jeff Turner [mailto:jefft@apache.org] 
Verzonden: vrijdag 12 september 2003 1:04
Aan: forrest-dev@xml.apache.org
Onderwerp: Re: apache forrest 0.5 rc1

On Thu, Sep 11, 2003 at 03:45:50PM +0200, Stephan Schlierf wrote:
> Am Donnerstag, 11. September 2003 15:33 schrieb Johan Andries:
> > Hello,
> >
> > Don't know if it's related to what Stephan wrote, but after downloading
0.5
> > RC1 and first running a "forrest seed" and afterwards trying to generate
> > the site with forrest I get a failed build. Strangely enough, several
docs
> > seem to be compiled but suddenly, after skin/images/menu-right.gif, the
> > build halts. I'm currently testing on Win XP Pro, Java build
1.4.2_01-b06.
> >
> > See below:
> >
> > -- snip --
> > * [0] images/group.png
> > * [30] samples/wiki-sample.html
> > * [0] samples/wiki-sample.pdf
> > * [0] skin/images/menu-right.gif
> > Total time: 0 minutes 18 seconds

That's not right.  Could you have a look in
build/tmp/context/WEB-INF/logs/error.log and see if there's anything
interesting?  Or could you run 'forrest -v'?

> > BUILD FAILED
> > C:\test\xml-forrest\build\dist\shbat\forrest.build.xml:606: Java
returned:
> > 1 -- snip --
> 
> I had - and still have - the same problem; Jeff told me that this is due
to 
> broken links (and even the examples shipped with forrest have broken
links).

The ihtml problem was fixed in the RC, so running 'forrest seed site'
should be cleanly now.  If you upgraded from CVS, did you delete the
build/ directory before rebuilding?  Do you have a FORREST_HOME variable
pointing to an old Forrest?

--Jeff

> 
> Stephan
...
> > Now if I try a "forrest" command, forrest dies with
> > BUILD FAILED
> > /home/stephan/xml-forrest/build/dist/shbat/forrest.build.xml:851:
> > java.lang.reflect.InvocationTargetException
...


Mime
View raw message