forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Turner <je...@apache.org>
Subject Re: dynamic website
Date Tue, 19 Aug 2003 11:56:50 GMT
On Mon, Aug 18, 2003 at 08:16:44PM +0200, Johan Kok wrote:
> Danny,
> 
> Tried the endorsed variable with that with jdk 1.4 , unfortunately no
> progress. jdk 1.3 provides the same result. ---
> 
> 
> 1. Rendered a blank page (i.e. no errors, no frames, nothing) when using
> localhost:8080/test (test web-site)

Is this an attempt to run an XSP?  The default Forrest sitemap doesn't
generate URLs like this.  Can you paste the pipeline you've got trying to
run the XSP?

When requesting a page from the live webapp ('forrest run' ; see
http://localhost:8888), are there any errors in
build/webapp/WEB-INF/logs/errors.log?

> 2. Any document using document v11 does not render, not only does the
> document not render, but the whole browser render a clear screen.

>From which I'd guess you've broken the default pipeline with XSP
experiments, but not the other non-XSP pipelines..?

> 3. Calling the FAQ page (localhost:8080/test /FAQ), directly does however
> bring the site up with that page. The same account for the other document
> types - all of them render correctly, including header, tabs/menu tabs, page
> etc.
> 
> 
> In my check it seems that the use of document-v11 is the culprit causing a
> blank display. FAQ, todo and change work from a newly seeded site. I copied
> a document-v11 (dtd & mod) from a working site

The DTD and .mod files are part of Forrest.  Why would you be copying
them anywhere?

--Jeff

> , without any change in result.  At this stage I will have to go wider
> in my search --- anybody with a quick solution...
> 
> Johan
> 
> 
>   -----Original Message-----
>   From: Danny Bols [mailto:dbols@osirion.be]
>   Sent: 18 August 2003 08:47
>   To: forrest-dev@xml.apache.org; jkok@messianic.dyndns.org
>   Subject: RE: Using XSP in Forrest - dynamic website
> 
> 
>   Johan,
> 
>   the tips Jeff Turner gave me (see attachement) solved my problems.
> 
>   Danny
>     -----Original Message-----
>     From: Johan Kok [mailto:jkok@messianic.dyndns.org]
>     Sent: maandag 18 augustus 2003 7:51
>     To: forrest-dev@xml.apache.org
>     Subject: RE: Using XSP in Forrest - dynamic website
> 
> 
>     Danny,
> 
>     I recently downloaded the same to a development system running under XP
> and obtained the following results using wepapp:
> 
>     The problem that I have therefor seems to be related to the rendering of
> document v11 (or 12). I have not had the time to investigate further...
> Can you check if you achieve the same results?
> 
>     Regards
>     Johan Kok
>       -----Original Message-----
>       From: Danny Bols [mailto:dbols@osirion.be]
>       Sent: 11 August 2003 08:43
>       To: forrest-dev@xml.apache.org
>       Subject: Using XSP in Forrest
> 
> 
>       Hi,
> 
>       I downloaded the apache-forrest-0.4-bin version and am considering to
> use it in one of my projects. In this project I do have a bunch of XSP's
> which I would like to use in my new forrest project site.
> 
>       1. Can anyone tell me what I should to do to get an XSP up and running
> in my forrest site. The online docs talk about different sitemaps that are
> used.....in my prebuild version I only see. Am I using the right version of
> forrest?
>       2. The dynamic website runs perfectly within the Jetty engine but the
> WAR-file generated by forrest doesn't run under Tomcat. What am I doing
> wrong?
>       Thanks,
> 
>       Danny Bols
> 
> 

Mime
View raw message