forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Turner <je...@apache.org>
Subject Re: build failed: java returned 1
Date Wed, 13 Aug 2003 00:46:10 GMT
On Tue, Aug 12, 2003 at 03:05:44PM +0200, Stephan Schlierf wrote:
> Am Dienstag, 12. August 2003 14:15 schrieb Jeff Turner:
> > On Mon, Aug 11, 2003 at 05:04:22PM +0200, Stephan Schlierf wrote:
> > > Hi,
> > >
> > > I just upgraded to the new cvs-version of forrest.
> > > I re-builded my dist and tried to generate a static html site by typing
> > > "forrest site" in my project dir.
> > > After a while I got an
> > > BUILD FAILED
> > > /home/stephan/xml-forrest/build/dist/shbat/forrest.build.xml:606: Java
> > > returned: 1
> >
> > Have you overridden the sitemap (do you have a
> > src/documentation/sitemap.xmap)?  If so, it probably needs synching with
> > Forrest's.
> 
> I replaced [project.content-dir]src/documentation/conf/sitemap.xmap with
> [xml-forrest.dir]/src/resources/conf/sitemap.xmap but without any effect

Try removing the sitemap completely.

Also, you could try deleting Forrest's build/ directory and running
build.bat again.  I suspect that sometimes old content gets left there
when Forrest is rebuilt.  Also be sure to delete your project's build/
directory.

> > Can you have a look in build/tmp/context/WEB-INF/logs/error.log and see
> > if there's anything interesting?  That is where all Cocoon logs go.
> 
> No problem, I attached the log-file.

Nothing of interest there except routine FOP errors.  Anything in the
other logs files in that directory?

> > Also, you could try running the site interactively ('forrest run'), and
> > seeing on http://localhost:8888 if it's a specific file that's breaking.
> 
> Not than I can see.

Do you mean, everything works?  If not, what is the error?  Is there
anything in your webserver log?


--Jeff

> 
> TIA,
> Stephan


Mime
View raw message