forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stephan Schlierf <stephan.schli...@vsa.de>
Subject Re: build failed: java returned 1
Date Tue, 12 Aug 2003 06:26:58 GMT
Am Montag, 11. August 2003 17:18 schrieb Juan Jose Pablos:
> Stephan,
>
> Stephan Schlierf wrote:
> > After a while I got an
> > BUILD FAILED
> > /home/stephan/xml-forrest/build/dist/shbat/forrest.build.xml:606: Java
> > returned: 1
> > error.
>
> you did not get anything else?, I need a bit more information on that.
>

No, just the line mentioned above. If you can tell me how to get more 
information I surely can give.
BTW, I remember that in the "forrest.properties"-file you can set
project.debuglevel=DEBUG
I already tried this but without any effect.

> > BUILD FAILED
> > /home/stephan/xml-forrest/build/dist/shbat/forrest.build.xml:606: Java
> > returned: 1
> >         at org.apache.tools.ant.taskdefs.Java.execute(Java.java:107)
> >         at
> > org.apache.tools.ant.UnknownElement.execute(UnknownElement.java:254)
> >         at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:399)
> >         at
> > org.apache.tools.ant.taskdefs.Parallel$TaskRunnable.run(Parallel.java:313
> >) at java.lang.Thread.run(Thread.java:534)
> >
> > Does anybody know what's going wrong here ?
>
> It looks a problem on the forrest.build.xml file , possibly after you
> edited.

Hm, the problem occured before I edited forrest.build.xml, too.

Thank you for help ;-)
Stephan

Mime
View raw message