forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antonio Gallardo" <agalla...@agsoftware.dnsalias.com>
Subject [SUMMARY] Re: SVG images error in subdirs
Date Mon, 07 Jul 2003 14:17:15 GMT
Hi:

I found the solution:

in the site.xml include the images:

<imagenes>
  <registro label="" tab="" href="images/registro.png"/>
  <evaluacion label="" tab="" href="images/evaluacion.png"/>
  <reembolso label="" tab="" href="images/reembolso.png"/>
  <supervision label="" tab="" href="images/supervision.png"/>
</imagenes>

Then the images must be linked as follow:

<img src="site:imagenes/registro" alt="" width="750" height="245"/>

I hope it would be usefull for other users.

Best Regards,

Antonio Gallardo.

Antonio Gallardo dijo:
> Hi:
>
> I have some SVG images into the dir:
>
> resources/images/
>
> I need to link the images from
>
> content/xdocs/evaluacion/index.html
>
> I tried:
>
> <figure src="/images/evaluacion.png" alt=""" width="750" height="334"/>
> <figure src="../images/evaluacion.png" alt=""" width="750"
> height="334"/> <figure src="//images/evaluacion.png" alt=""" width="750"
> height="334"/> <figure src="site:images/evaluacion.png" alt="""
> width="750" height="334"/> <figure src="site://images/evaluacion.png"
> alt=""" width="750" height="334"/>
>
> The problem is that when I tried to create all the HTML, the images
> canot be called from the site.html (all the site) and from the current
> page (content/xdocs/evaluacion/index.html)
>
> What can I do to share the same SVG image in both places?
>
> Best Regards,
>
> Antonio Gallardo




Mime
View raw message