forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
Subject [issues] Updated: (FOR-53) xlink problems with SVG files
Date Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT
The following issue has been updated:

    Updater: Arnaud Berger (
       Date: Fri, 18 Jul 2003 10:47 AM
Illustrates the first problem, with an image called part1.jpg
[Attachment] [part1.svg] was added

For a full history of the issue, see:

View the issue:

Here is an overview of the issue:
        Key: FOR-53
    Summary: xlink problems with SVG files
       Type: Bug

     Status: Unassigned
   Priority: Minor

    Project: Forrest
  Component: Core operations

   Reporter: Arnaud Berger

    Created: Fri, 18 Jul 2003 10:40 AM
    Updated: Fri, 18 Jul 2003 10:47 AM
Environment: Windows 2000
JDK 1.4.1


1) Images used inside SVG files don't appear
<image x="69" y="48" width="286" height="84" xlink:href="image.jpg"/>

in a SVG file will fail (i.e will display the "broken image" icon)
even though the image.jpg exists in the same directory.

2)If a shape declared in the "defs" part of the SVG makes use
of another shape declared in "defs", then the PNG generation will fail with the following
error :

[org.apache.batik.bridge.BridgeException: null:-1
An I/O error
      occured while processing the URI '#test' specified on the el
     ement <use> ]

where "test" is the id of the used shape.

below is a sample content for such an SVG file :


<g id="test">
<rect fill="none" stroke="rgb(0,0,0)" stroke-width="2"  width="20" height="15"/>

<g id="usetest">
<use x="20" y="25" xlink:href="#test"/>


This message is automatically generated by JIRA.

If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:

If you want more information on JIRA, or have a bug to report see:

View raw message