forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ramón Prades <rpra...@porcelanosa.com>
Subject RE: Build error in build.xml
Date Fri, 25 Jul 2003 13:53:44 GMT
Hi Brett

I'm afraid I'm partly guilty of that one. Juan Jose has credited me on
"status.xml" and has written my name in perfect Spanish using an invalid
character ("ó") for UTF-8.

Simply replace "Ramón" by "Ramon" in "/status.xml" (or get the attached
file) and that's it.

Regards.

Ramon Prades

-----Mensaje original-----
De: Brett Presnell [mailto:presnell@stat.ufl.edu] 
Enviado el: viernes, 25 de julio de 2003 15:40
Para: forrest-dev@xml.apache.org
Asunto: Build error in build.xml



I just updated to the latest CVS and encountered a build error. Probably
something simple but I'm too much of a novice to find it. Here's what I'm
getting:

--------------------

presnell@localhost:~/Apache/src/xml-forrest$ ./build.sh
Using classpath:
"./lib/endorsed/xalan-2.5.1.jar:./lib/endorsed/xercesImpl-2.4.0.jar:./lib/en
dorsed/xml-apis.jar"
Buildfile: build.xml

init:

      --------------------------------------------------------------

      Using Apache Ant version 1.6alpha compiled on May 26 2003
      Build file /home/presnell/Apache/src/xml-forrest/build.xml
      Build system home /home/presnell/Apache/src/xml-forrest/tools/ant
      Build number 8
      Project Name Forrest build file
      Java Version 1.4      
      Timestamp 200307250935

      --------------------------------------------------------------
    

BUILD FAILED
/home/presnell/Apache/src/xml-forrest/build.xml:41:
java.io.UTFDataFormatException: Invalid byte 2 of 4-byte UTF-8 sequence.

Total time: 2 seconds

--------------------


Mime
View raw message