forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Crossley <cross...@indexgeo.com.au>
Subject Re: skinconf.xml broken forrestbot.cocoondev.org
Date Sun, 13 Apr 2003 05:45:17 GMT
On 2003-04-05 David Crossley wrote:
> Jeff Turner wrote:
> > Nicola Ken Barozzi wrote: 
> > > David Crossley wrote:
> > > >The forrestbot is fine when i use it locally with today's cvs.
> > > >However, it is currently broken on cocoondev.org
> > > >http://forrestbot.cocoondev.org/logs/work.xml-forrest.log
> > > >
> > > >Nicola Ken did add the new disable-*-link elements to the
> > > >skinconf.rnc so i wonder if the codebase that forrestbot
> > > >uses on cocoondev is not updated from cvs.
> > > 
> > > Ahhh, yes IIRC Jeff disabled that to prevent breakage... funny and 
> > > amusing how it went the other way around.
> > > 
> > > Jeff, what about restarting the autoupdate feature? (and adding jimi to 
> > > the jars on cocoondev if you can see how)
> > 
> > I have added a nasty hack to the cocoondev 'refresh' script to let Cocoon
> > (and now forrest-site) use a more recent version of Forrest.  It should
> > fix this problem, and also get images in PDFs working.
> 
> I see that the staging site was re-generated. However now
> it is broken again with the same error.

This issue is still there - the forrest-* builds are all broken.
Perhaps Jeff's hack did not use a recent-enough version of Forrest.
Nicola Ken's changes to the skinconf syntax happened on 2003-03-18

--David




Mime
View raw message