forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ines Robbers" <ml...@comprehend.de>
Subject AW: Navigation problem
Date Tue, 29 Apr 2003 10:43:05 GMT
Hi,

It's not working. I still get:

BUILD FAILED
file://C:/Programme/xml-forrest/build/dist/shbat/forrest.build.xml:778:
C:\Dokum
ente und Einstellungen\Ines Robbers\Eigene Dateien\Forrest
Projekte\unipotsdam\s
rc\documentation\content\xdocs\home\index.xml is not a valid XML
document.

I copied the folder 'schema' inside resource into my own project.
I added xmlns:xi="http://www.w3.org/2001/XInclude" to my project
index.xml.
I inserted:
<p>To demonstrate, this page will now xinclude some content from <link
href="news.html">news.xml</link>.....</p>
<xi:include
href="news.xml#xpointer(/document/body/*[local-name()='section'])"/>
into the index file too.
With the adaptation of the sitemap I'm having problem because the
sitemap of the sample looks so different to the one I have. 
I identified the following extra entries for Xinclude:
<map:transformer name="xinclude"
src="org.apache.cocoon.transformation.XIncludeTransformer"/> (line 30)
<map:transform type="xinclude"/> (line 504)
<map:transform type="xinclude"/> (line 582)

The first I added in my project sitemap under components (line 22)
But the others I'm not sure where to put.

Whatelse do I have to do to get Xinclude to work?

Massively grateful for your answer!!

Ines


 
> I've put a sample webapp that demonstrates XInclude support 
> in Forrest 0.4 at:
> 
http://cvs.apache.org/~jefft/forrest/samples/xinclude-demo.tgz



Mime
View raw message