forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Schlierf, Stephan" <Stephan.Schli...@VSA.de>
Subject AW: Problems with pdfdoc.gif and forrest run/forrest webapp
Date Fri, 28 Mar 2003 13:12:58 GMT
Jeff, thank you for your answer.
I'll check out the new cvs-version and change the way I work as you
suggested.

Stephan

> On Fri, Mar 28, 2003 at 11:50:28AM +0100, Schlierf, Stephan wrote:
> > Yesterday I checked out forrest from CVS (because of the well known
> > "pdf-with-images problem).
> > Now the images are displayed in PDF-files, but I discovered another
> problem:
> > In the xml-forrest directory I made a new directory, changed to it and
> did a
> > "forrest seed" to populate it with the template.
> > After that I did a "forrest site", but in the generated website the
> > "pdf-link" image isn't shown anymore.
> > During the "forrest site" command I get an error message:
> > 
> > -> [broken page] skin/omages/pdfdoc.gif.pdf
> > No pipeline matched request: skin/images.xml
> 
> Ah yes, just fixed it.
> 
> > As far as I can see, the name of the gif-file to display is constructed
> in a
> > wrong way.
> > 
> > Secondly, I used to start the internal webserver by "forrest run" in
> order
> > to point my web browser to "http://localhost:8888"
> > After that I used the "forrest webapp" command to "commit" changes I
> made to
> > the xml-files.
> > This used to work fine.
> > 
> > If I do this now I get some - error ? - messages during the "forrest
> run"
> > command (see attached file ForrestRunMsg.txt) but I get the specific
> > index-site via localhost:8888.
> > If I do a "forrest webapp" command after that it shows no errors but if
> I
> > try to reload http://localhost:8888 I get a Cocoon 2 - Internal server
> error
> > (see attached file cocoon_error.html)
> 
> Ah yes.  This is a bug in the Cocoon snapshot that Forrest uses.
> Whenever WEB-INF/cocoon.xconf is modified, Cocoon fails to reload it,
> generating "You cannot lookup components on a disposed ComponentLocator"
> errors.
> 
> Until this bug is fixed in Cocoon, best thing to do is change your
> development practices.  Instead of editing in src/documentation/* and
> "committing" change with 'forrest webapp' (which overwrite cocoon.xconf),
> try editing XML in build/webapp/content/xdocs/* directly.  Then once you
> are happy with the results, run 'forrest backcopy', which copies the
> files you modified in build/webapp/* back to src/documentation/*.
> 
> 
> --Jeff
> 
> > Does anybody know what's going wrong ?
> > 
> >  <<cocoon_error.html>>  <<ForrestRunMsg.txt>> 
> > TIA
> > Stephan
> > 

Mime
View raw message