forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robert Koberg" <...@koberg.com>
Subject RE: Forrest 0.2-rc1 released :)
Date Thu, 14 Nov 2002 15:59:09 GMT
Hi,

I just downloaded jeff's binary distribution to my w2k machine. I ran 'forrest
seed' and then 'forrest' and everything worked properly.

I have ant 1.5 at the c:/ant and forrest at c:/forrest.

Build failed when I ran 'forrest' first without running the seed. Is that the
problem people are having. From the Getting Started it does not say [optional].
Without reading the Getting Started part of the readme (just the installation) I
would have thought that just running 'forrest' would get me started - is this
the problem?

best,
-Rob

> -----Original Message-----
> From: Steven Noels [mailto:stevenn@outerthought.org]
> Sent: Thursday, November 14, 2002 7:31 AM
> To: forrest-dev@xml.apache.org
> Subject: Re: Forrest 0.2-rc1 released :)
>
>
> Stefan Bodewig wrote:
>
> > On Thu, 14 Nov 2002, Steven Noels <stevenn@outerthought.org> wrote:
> >
> >
> >>-1 however on W2K: ant.bat isn't working on my machine (running W2K)
> >
> >
> > <http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=14307> ???
> >
> > I.e. does your ANT_HOME contains spaces?
>
> Ant works nice & dandy here, it's Forrest calling Ant which doesn't work.
>
> ANT_HOME doesn't contain any spaces :-(
>
> </Steven>
> --
> Steven Noels                            http://outerthought.org/
> Outerthought - Open Source, Java & XML Competence Support Center
> Read my weblog at              http://radio.weblogs.com/0103539/
> stevenn at outerthought.org                stevenn at apache.org
>



Mime
View raw message