forrest-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Crossley <cross...@indexgeo.com.au>
Subject Re: Problems while trying xml-forrest
Date Sat, 26 Oct 2002 13:04:50 GMT
I am having similar troubles to Eric. When i try to
build Forrest's own documentation as described in FAQ
(./build.sh docs) then i get the same error.
--David

Eric Hartmann wrote:
> Hi,
> 
> I wanted to try forrest so I followed the instructions on
> http://xml.apache.org/forrest/your-project.html:
> 1) I checked out xml-forrest
> 2) I compile it (build dist)
> 3) I do set FORREST_HOME=... and set PATH=%FORREST_HOME%/BIN
> 4) I created a new directory 
> 5) I use forrest seed
> 6) Then I launch forrest, the result is :
> 
> Setup... done.
> Initializing... ready, let's go :-)
>  * [0]
> -> [broken link] index.html <-
> disposing... done.
> 
> ------------------------------
> Static site generated at:
>   C:\Projects\SharedValue\autocompil\llf.xdocs/build/site
> 
> Please check the file
> C:\Projects\SharedValue\autocompil\llf.xdocs/build/tmp/brokenlinks.txt
> for any broken links in the generated site.
> ------------------------------
> 
> And I have only one page index.html with the following error : 
> Cocoon 2 - Ressources Not Found
> type resource-not-found
> 
> message Page Not Available.
> 
> description The requested resource couldn't be found.
> 
> sender org.apache.cocoon.Main
> 
> source Cocoon commandline (Main.java)
> 
> request-uri
> 
> index.html
> 
> missing-file
> 
> C:\Projects\SharedValue\autocompil\llf.xdocs\build\site\index.html
> 
> I try forrest with Windows 2000, JDK1.3.1_05 and Ant 1.5.1.
> Did I make something wrong ?
> 
> TIA,
> 
> -Eric



Mime
View raw message