fluo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike Walch <mwa...@apache.org>
Subject Re: About Running Application
Date Wed, 27 Dec 2017 14:33:09 GMT
Hi Alan,

>From your screenshot, it looks like your Fluo application was initialized
but never started. After an application is running in YARN, it's YARN
application ID is written to Zookeeper and viewable when you run 'fluo
list'.  However, your output says 'not started yet' for the application
ID.  Did you run 'fluo start'?  You should be able to see the Fluo
application on your YARN resource manager status page (http://localhost:8088)
and view its logs.

-Mike

On Wed, Dec 27, 2017 at 7:25 AM Alan Camillo <alan@blueshift.com.br> wrote:

> Hello everyone!
>
> I have a situation here.
> I don't know what I did but I believe it was something like this:
>
>  - create application called "app1"
>  - init the application
>  - start the application
>  - stop the application
>  - stop docker and/or remove zookeeper docker (I don't know exactly what
> happen here)
>  - start docker again
>  - list fluo applications
>  - any other fluo command related to "app1" return:
>
> Connecting to Fluo instance (172.17.0.2:2181/fluo) using config
> (conf/fluo.properties)
> ERROR - A YARN application is not referenced in Zookeeper for this  Fluo
> application.  Check if there is a Fluo application running in YARN using
> the command 'yarn application -list`. If so, verify that your
> fluo.properties is configured correctly.
>
>
> Question: How to remove all references about "app1" to start over?
> https://www.dropbox.com/s/oeiowr2nmtwh8cb/Capture_fluoerror.PNG?dl=0
>
> Thanks!
> Alan Camillo
> *BlueShift *I IT Director
> Cel.: +55 11 98283-6358 <+55%2011%2098283-6358> <+55%2011%2098283-6358>
> Tel.: +55 11 4605-5082 <+55%2011%204605-5082> <+55%2011%204605-5082>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message