flume-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Will McQueen <w...@cloudera.com>
Subject Re: Flume -ng startup failed
Date Mon, 10 Sep 2012 18:23:51 GMT
Hi,

Could you please both post the output of "bash -version"? Thank you.

Cheers,
Will

On Mon, Sep 10, 2012 at 7:31 AM, Chris Neal <cwneal@gmail.com> wrote:

> I ran in to this on Solaris, where it worked fine on Linux.  There's
> something in the bash interpreter that doesn't like the regex.  The way I
> got around it was to double quote the regex, like such:
>
> "^java\.library\.path=(.*)$"
>
> You'll have to do that in roughly 4 spots throughout the script.  That
> cleared it up for me.  I'd love to hear of a better way to do that though :)
>
> Chris
>
>
>
>
> On Mon, Sep 10, 2012 at 9:26 AM, Jagadish Bihani <
> jagadish.bihani@pubmatic.com> wrote:
>
>> Hi
>>
>> My flume 1.2.0 setup is working fine on one machine.
>> But when I ran it on another machine it gave me syntax error while
>> starting
>> agent :
>> "bin/flume-ng: line 81: syntax error in conditional expression:
>> unexpected token `('
>> bin/flume-ng: line 81: syntax error near `^java\.library\.path=(.'
>> bin/flume-ng: line 81: `      if [[ $line =~ ^java\.library\.path=(.*)$
>> ]]; then' "
>>
>> I have set JAVA_HOME.
>> I even vimdiffed flume-ng file with the one working fine. There was no
>> difference.
>> Has anyone come across such error?
>>
>>
>> Regards,
>>
>>
>>
>

Mime
View raw message