flume-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Patrick Wendell <pwend...@gmail.com>
Subject Re: flume-ng agent startup problem
Date Wed, 08 Aug 2012 16:49:58 GMT
Jagadish,

If you use the new page and it still doesn't work, can you send me the
output of jstack against the flume pid? I've noticed some similar issues in
the past (silent startup failures) and I'm also trying to debug.

- Patrick

On Wed, Aug 8, 2012 at 12:49 AM, alo alt <wget.null@gmail.com> wrote:

> HI,
>
> This page is outdated. Please follow:
> http://flume.apache.org/FlumeUserGuide.html#setup
>
> Since you haven't attached logs or error messages it's hard to say what
> happen.
>
> best
> - Alex
>
>
> Jagadish Bihani wrote:
>
>
> Hi
>
> I have downloaded the tarball of latest flume-ng 1.2.0.
> I have JAVA_HOME properly set.
>
> To begin with I have followed the instructions in "
> https://cwiki.apache.org/FLUME/getting-started.html"
> as it is. And even for that basic example:
>
> My flume agent stucks printing the following output and then nothing
> happens:
>
> *bin/flume-ng agent --conf ./conf/ -f conf/flume.conf -n agent1
>
> + exec /usr/java/jdk1.6.0_12/bin/java -Xmx20m -cp
> '/root/flume/apache-flume-1.2.0/conf:/root/flume/apache-flume-1.2.0/lib/*'
> -Djava.library.path= org.apache.flume.node.Application -f
> conf/flume.conf -n agent1*
>
>
> Please guide me what might be the cause.
>
> Regards,
> Jagadish
>
>
>
>   Jagadish Bihani <jagadish.bihani@pubmatic.com>
>  August 8, 2012 9:45 AM
>  Hi
>
> I have downloaded the tarball of latest flume-ng 1.2.0.
> I have JAVA_HOME properly set.
>
> To begin with I have followed the instructions in "
> https://cwiki.apache.org/FLUME/getting-started.html"
> as it is. And even for that basic example:
>
> My flume agent stucks printing the following output and then nothing
> happens:
>
> * bin/flume-ng agent --conf ./conf/ -f conf/flume.conf -n agent1
> + exec /usr/java/jdk1.6.0_12/bin/java -Xmx20m -cp
> '/root/flume/apache-flume-1.2.0/conf:/root/flume/apache-flume-1.2.0/lib/*'
> -Djava.library.path= org.apache.flume.node.Application -f conf/flume.conf
> -n agent1*
>
> Please guide me what might be the cause.
>
> Regards,
> Jagadish
>
>
> --
> Alexander Alten-Lorenz
> http://mapredit.blogspot.com
> German Hadoop LinkedIn Group: http://goo.gl/N8pCF
>

Mime
View raw message