flume-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From shekhar sharma <shekhar2...@gmail.com>
Subject Re: Debugging Flume trunk (NG) in Eclipse
Date Tue, 10 Apr 2012 11:45:08 GMT
Hello Alex,
Thanks for the response. I made it work without an eclipse plugin and added
some JAVA_OPTS for debugging in flume-ng script and it worked. I struggled
hard for a very simple thing.:)

Regards,
Som Shekhar

On Tue, Apr 10, 2012 at 4:43 PM, alo alt <wget.null@googlemail.com> wrote:

> For my Eclipse setup I leave the part to "resolve later", but I use
> Eclipse not with debugging. It works without the missing maven plugins, for
> me :) So I can't help really..
>
> - Alex
>
> --
> Alexander Lorenz
> http://mapredit.blogspot.com
>
> On Apr 9, 2012, at 2:22 PM, shekhar sharma wrote:
>
> > Hello,
> > I am trying to debug my custom sink through eclipse. Firstly i have
> checkout the trunk code (NG) and integrated my custom sink, and build using
> the command line. After the tar file is generated, i have unpacked the
> same. I have downloaded the M2Eclipse and created a maven project. But
> while importing the project it is throwing me errors like:
> >
> > 1. No marketplace entries found to handle
> avro-maven-plugin:1.6.1:idl-protocol in Eclipse.  ( Action is resolve later)
> >          No marketplace entries found to handle flume-ng-sdk/pom.xml in
> Eclipse.
> >          No marketplace entries found to handle
> flume-avro-source/pom.xml in Eclipse
> > 2. No marketplace entries found to handle
> paranamer-maven-plugin:2.3:generate in Eclipse. (Action is resolve later)
> >          No marketplace entries found to handle Execution run, in
> flume-ng-sdk/pom.xml in Eclipse.
> >
> > Is it maven problem or something else??  Can someone share their
> experience in debugging the Flume code in Eclipse?
> >
> > Regards,
> > Som Shekhar
> >
>
>

Mime
View raw message