flink-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chesnay Schepler <ches...@apache.org>
Subject Re: Simple batch job hangs if run twice
Date Mon, 19 Sep 2016 08:04:52 GMT
No, I can't recall that i had this happen to me.

I would enable logging and try again, as well as checking whether the 
second job is actually running through the WebInterface.

If you tell me your NetBeans version i can try to reproduce it.

Also, which version of Flink are you using?

On 19.09.2016 07:45, Aljoscha Krettek wrote:
> Hmm, this sound like it could be IDE/Windows specific, unfortunately I 
> don't have access to a windows machine. I'll loop in Chesnay how is 
> using windows.
>
> Chesnay, do you maybe have an idea what could be the problem? Have you 
> ever encountered this?
>
> On Sat, 17 Sep 2016 at 15:30 Yassine MARZOUGUI 
> <y.marzougui@mindlytix.com <mailto:y.marzougui@mindlytix.com>> wrote:
>
>     Hi Aljoscha,
>
>     Thanks for your response. By the first time I mean I hit run from
>     the IDE (I am using Netbeans on Windows) the first time after
>     building the program. If then I stop it and run it again (without
>     rebuidling) It is stuck in the state RUNNING. Sometimes I have to
>     rebuild it, or close the IDE to be able to get an output. The
>     behaviour is random, maybe it's related to the IDE or the OS and
>     not necessarily Flink itself.
>
>
>     On Sep 17, 2016 15:16, "Aljoscha Krettek" <aljoscha@apache.org
>     <mailto:aljoscha@apache.org>> wrote:
>
>         Hi,
>         when is the "first time". It seems you have tried this
>         repeatedly so what differentiates a "first time" from the
>         other times? Are you closing your IDE in-between or do you
>         mean running the job a second time within the same program?
>
>         Cheers,
>         Aljoscha
>
>         On Fri, 9 Sep 2016 at 16:40 Yassine MARZOUGUI
>         <y.marzougui@mindlytix.com <mailto:y.marzougui@mindlytix.com>>
>         wrote:
>
>             Hi all,
>
>             When I run the following batch job inside the IDE for the
>             first time, it outputs results and switches to FINISHED,
>             but when I run it again it is stuck in the state RUNNING.
>             The csv file size is 160 MB. What could be the reason for
>             this behaviour?
>
>             public class BatchJob {
>
>             public static void main(String[] args) throws Exception {
>             final ExecutionEnvironment env =
>             ExecutionEnvironment.getExecutionEnvironment();
>
>             env.readCsvFile("dump.csv")
>                     .ignoreFirstLine()
>                     .fieldDelimiter(";")
>                     .includeFields("111000")
>                     .types(String.class, String.class, String.class)
>                     .first(100)
>                     .print();
>
>                 }
>             }
>
>             Best,
>             Yassine
>


Mime
View raw message