flink-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chiwan Park <chiwanp...@apache.org>
Subject Re: Documentation Webpage Rendering Problem
Date Fri, 10 Jul 2015 12:40:51 GMT
Oh, I misunderstood the problem. In firefox, the problem occurs. [1]

Regards,
Chiwan Park

[1] http://imgur.com/js5nZQ1

> On Jul 10, 2015, at 9:24 PM, Vasiliki Kalavri <vasilikikalavri@gmail.com> wrote:
> 
> Hi,
> 
> I have the same rendering problem as Matthias in Chrome. Looks OK in Safari.
> I had seen this problem when we first introduced the new website but Ufuk
> had managed to fix it.
> I think it had to do with some css not loading properly in Chrome...
> 
> -Vasia.
> 
> On 10 July 2015 at 14:12, Matthias J. Sax <mjsax@informatik.hu-berlin.de>
> wrote:
> 
>> It is good that it is a local problem. However, I cannot follow how it
>> can be related to network or DNS setting. Can you explain in more
>> detail? How can I fix the settings?
>> 
>> -Matthias
>> 
>> On 07/10/2015 02:06 PM, Chiwan Park wrote:
>>> I think that the problem is on your network or DNS setting.
>>> In my computer, the documentation is rendered properly. I attached the
>> screenshot. [1]
>>> 
>>> Regards,
>>> Chiwan Park
>>> 
>>> [1] http://imgur.com/4mSohDQ
>>> 
>>>> On Jul 10, 2015, at 9:00 PM, Matthias J. Sax <
>> mjsax@informatik.hu-berlin.de> wrote:
>>>> 
>>>> Hi,
>>>> 
>>>> I just encountered, that the documentation web page is not rendered
>>>> properly. The fist lines of the text, are hidden by the menu. Please see
>>>> the attached screenshot.
>>>> 
>>>> It affects all pages in 0.9 and 0.10 documentation.
>>>> 
>>>> Does anyone know how to fix it (and can do the fix)?
>>>> 
>>>> 
>>>> -Matthias
>>>> <Screenshot - 07102015 - 01:55:24 PM.png>
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>> 
>> 





Mime
View raw message