flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mark goldin <markzolo...@gmail.com>
Subject Re: LocalConnection problem in IE
Date Wed, 03 Aug 2016 18:02:35 GMT
<LocalConnection doesn't work in chrome at all
But it does, works perfectly. I did not do any tweaking.

On Wed, Aug 3, 2016 at 12:57 PM Clint M <cmodien@gmail.com> wrote:

> IE fails because the code is working as expected... it's throwing an error
> because you're calling connect twice with the same connection name.
> Chrome works because calling connect twice with the same connection name is
> failing silently because either:
> a) LocalConnection doesn't work in chrome at all (I'm not sure of this
> though.)
> b) Or you need to follow the steps here to enable it in Chrome:
>
> https://web.archive.org/web/20150908073329/https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/unsandbox-localconnection-chrome.html
>
> On Wed, Aug 3, 2016 at 10:36 AM, mark goldin <markzolotoy@gmail.com>
> wrote:
>
> > Ok, I see. I guess my problem is that in Chrome it does create a new
> > connection with the existing name but it IE it doesn't. Should I follow
> > this tutorial to make it work in IE?
> >
> >
> https://web.archive.org/web/20150908073329/https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/unsandbox-localconnection-chrome.html
> >
> > On Wed, Aug 3, 2016 at 12:22 PM Clint M <cmodien@gmail.com> wrote:
> >
> > > didn't say that or mean that
> > >
> > > in one swf you call connect… while in the other swf you call send
> > > you don't call connect in both swfs
> > >
> > >
> > > On Wed, Aug 3, 2016 at 10:16 AM, mark goldin <markzolotoy@gmail.com>
> > > wrote:
> > >
> > > > I am not getting it. Where does it say you cannot communicate between
> > two
> > > > flash players?
> > > >
> > > > On Wed, Aug 3, 2016 at 11:55 AM Clint M <cmodien@gmail.com> wrote:
> > > >
> > > > > Maybe try the tutorial here:
> > > > >
> > > > >
> > > >
> > >
> >
> http://help.adobe.com/en_US/as3/dev/WS5b3ccc516d4fbf351e63e3d118666ade46-7c7e.html
> > > > > And the docs here:
> > > > >
> > > > >
> > > >
> > >
> >
> http://help.adobe.com/en_US/FlashPlatform/reference/actionscript/3/flash/net/LocalConnection.html
> > > > >
> > > > > On Wed, Aug 3, 2016 at 9:48 AM, mark goldin <markzolotoy@gmail.com
> >
> > > > wrote:
> > > > >
> > > > > > The link you are pointing to cannot be found.
> > > > > > Also this is from the help:
> > > > > > Local connections enable this kind of communication between
SWF
> > files
> > > > > > without the use of fscommand() or JavaScript. LocalConnection
> > objects
> > > > can
> > > > > > communicate only among files that are running on the same client
> > > > > computer,
> > > > > > but they can be running in different applications — for example,
> a
> > > file
> > > > > > running in a browser and a SWF file running in Adobe AIR.
> > > > > >
> > > > > > On Wed, Aug 3, 2016 at 11:40 AM Clint M <cmodien@gmail.com>
> wrote:
> > > > > >
> > > > > > > Two things...
> > > > > > >
> > > > > > > 1. You're failing to understand how local connection works.
You
> > > can't
> > > > > > have
> > > > > > > two flash player's connect to the same named connection.
> > > > > > > 2. It's working (or rather not working) in Chrome because
of
> > this:
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > >
> > > > >
> > > >
> > >
> >
> https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/unsandbox-localconnection-chrome.html
> > > > > > >
> > > > > > > On Wed, Aug 3, 2016 at 9:08 AM, mark goldin <
> > markzolotoy@gmail.com
> > > >
> > > > > > wrote:
> > > > > > >
> > > > > > > > I have the following code:
> > > > > > > > private function createLocalConnection():void
> > > > > > > > {
> > > > > > > > conn = new LocalConnection();
> > > > > > > > conn.client = this;
> > > > > > > > try {
> > > > > > > > conn.connect("ConnectionName");
> > > > > > > > } catch (error:ArgumentError) {
> > > > > > > > Alert.show("Can't connect");
> > > > > > > > }
> > > > > > > > }
> > > > > > > > I am loading different applications. When first is
loading I
> > dont
> > > > get
> > > > > > an
> > > > > > > > error. When second is loading I do get it. But in
IE only,
> > Chrome
> > > > > > doesn't
> > > > > > > > have that problem.
> > > > > > > > As the result some things dont work in IE.
> > > > > > > >
> > > > > > > > Any idea what's going on?
> > > > > > > >
> > > > > > > > Thanks
> > > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > >
> > > > >
> > > >
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message