flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Patil, Virat" <virat.pa...@capgemini.com>
Subject RE: Setting Title to LinearAxis at Runtime do not show up
Date Thu, 02 Jun 2016 05:20:00 GMT
We are creating a ColumnChart at runtime. So we have a linear axis as vertical axis for chart
also it has AxisRenderer.
Also we are assigning the title to Axis (Linear Axis) but its not getting displayed when chart
is displayed on screen

Regards
Virat I Patil

-----Original Message-----
From: omuppi1@gmail.com [mailto:omuppi1@gmail.com] On Behalf Of OmPrakash Muppirala
Sent: Wednesday, June 01, 2016 11:41 PM
To: users@flex.apache.org
Subject: Re: Setting Title to LinearAxis at Runtime do not show up

What are you trying?

Thanks,
Om

On Wed, Jun 1, 2016 at 12:01 AM, Patil, Virat <virat.patil@capgemini.com>
wrote:

> Hello
>
> We are trying to set the title to Linear Axis for chart which is 
> created at runtime. But the title do not show up Did anyone face 
> similar issue?
>
> Regards
> Virat I Patil
> This message contains information that may be privileged or 
> confidential and is the property of the Capgemini Group. It is 
> intended only for the person to whom it is addressed. If you are not 
> the intended recipient, you are not authorized to read, print, retain, 
> copy, disseminate, distribute, or use this message or any part 
> thereof. If you receive this message in error, please notify the 
> sender immediately and delete all copies of this message.
>
This message contains information that may be privileged or confidential and is the property
of the Capgemini Group. It is intended only for the person to whom it is addressed. If you
are not the intended recipient, you are not authorized to read, print, retain, copy, disseminate,
distribute, or use this message or any part thereof. If you receive this message in error,
please notify the sender immediately and delete all copies of this message.
Mime
View raw message