flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From L'Hommelet Filip <Filip.L'Homme...@ilias-solutions.com>
Subject RE: AW: Deployed application: runtime: VerifyError: Error #1014: Class mx.core::UIComponent could not be found.
Date Tue, 02 Jun 2015 06:55:12 GMT
You've got mail!
Thanks in advance for any help you provide! :D

Kr,
Filip

-----Original Message-----
From: Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com] 
Sent: dinsdag 2 juni 2015 8:37
To: users@flex.apache.org
Subject: Re: AW: Deployed application: runtime: VerifyError: Error #1014: Class mx.core::UIComponent
could not be found.

Yes, that’s ok.  I’m done for tonight. I will look during my next work day.

-Alex

On 6/1/15, 10:14 PM, "L'Hommelet Filip"
<Filip.L'Hommelet@ilias-solutions.com> wrote:

>Alex
>
>Not sure if the policies of the company allow me to post this on a public
>mailing list.
>Any chance I can mail you the output directly?
>I've got a 2MB large file now.
>
>Kr,
>Filip
>
>-----Original Message-----
>From: Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com]
>Sent: dinsdag 2 juni 2015 0:12
>To: users@flex.apache.org
>Subject: Re: AW: Deployed application: runtime: VerifyError: Error #1014:
>Class mx.core::UIComponent could not be found.
>
>Can you post a "swfdump -abc” of your swf?  Don’t do it if you don’t want
>to expose the disassembly of the SWF.
>
>-Alex
>
>On 6/1/15, 7:14 AM, "L'Hommelet Filip"
><Filip.L'Hommelet@ilias-solutions.com> wrote:
>
>>Yes, that is how I fixed the "unable to resolve" issue..
>>
>>However, still getting the runtime errors for uicomponent.
>>
>>I'm at a loss here.. So close!
>>Only thing I can think of at the moment is that my dependencies are
>>incorrectly ordered... But man, what is the correct order then?
>>
>>_____________________________
>>From: Christofer Dutz
>><christofer.dutz@c-ware.de<mailto:christofer.dutz@c-ware.de>>
>>Sent: Sunday, May 31, 2015 9:48 am
>>Subject: AW: Deployed application: runtime: VerifyError: Error #1014:
>>Class mx.core::UIComponent could not be found.
>>To: <users@flex.apache.org<mailto:users@flex.apache.org>>
>>
>>
>>Actually this problem is a real PITA. With Maven 3.1 they have fixed a
>>"bug" in Maven that we have been relying on.
>>Initially when having an atypical dependency scope such as "rsl" or
>>"caching" all transitive dependencies were included.
>>We were using this for automatically adding the resource bundles. Since
>>Maven 3.1 transitive dependencies are no longer resolved if the scope
>>is unknown. I have already found the extension point for this, but if I
>>want to resolve this issue I will have to extends Maven and not fix
>>anything in Flex or Flexmojos.
>>
>>My current solution was to add the compile time deps to the resource
>>bundles manually for each referenced RSL.
>>
>>Chris
>>
>>-----Ursprüngliche Nachricht-----
>>Von: Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com]
>>Gesendet: Freitag, 29. Mai 2015 17:26
>>An: users@flex.apache.org<mailto:users@flex.apache.org>
>>Betreff: Re: Deployed application: runtime: VerifyError: Error #1014:
>>Class mx.core::UIComponent could not be found.
>>
>>Don’t know much about Maven, but essentially this means that the
>>locale/en_US folder is not in the library-path or the _rb.swc files are
>>missing in those folders.
>>
>>-Alex
>>
>>On 5/29/15, 12:08 AM, "L'Hommelet Filip"
>><Filip.L'Hommelet@ilias-solutions.com<mailto:Filip.L'Hommelet@ilias-sol
>>uti
>>ons.com>> wrote:
>>
>>>I managed to get a bit further now.
>>>
>>>Added the framework swfs dependency separately in the pom so that now
>>>in my -configs.xml I have them nicely added to
>>><runtime-shared-library-path>
>>>
>>>In the output when running maven clean install, I now get Required
>>>RSLs:
>>> ./rsls/advancedgrids_4.14.1.swf
>>> ./rsls/charts_4.14.1.swf
>>> ./rsls/core_4.14.1.swf
>>> ./rsls/framework_4.14.1.swf
>>> ./rsls/rpc_4.14.1.swf
>>> ./rsls/spark_4.14.1.swf
>>> ./rsls/sparkskins_4.14.1.swf
>>> ./rsls/textLayout_4.14.1.swf
>>> ./rsls/mx_4.14.1.swf
>>> ./rsls/FlexAppeal3rdPartyLib_branch-SDK4.6-B63.swf
>>> ./rsls/FlexAppealFrameworkSharedLib_branch-SDK4.6-B63.swf
>>> ./rsls/BuildingBlocks_2_branch-SDK4.6-B63.swf
>>>
>>>Which seems like an ok thing now :D
>>>However, now I'm getting the dreaded
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "core" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "core" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "core" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "skins" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "messaging" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "collections" for locale
>>>"en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "messaging" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "messaging" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "modules" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "containers" for locale
>>>"en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "collections" for locale
>>>"en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "messaging" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "messaging" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "messaging" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "logging" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "collections" for locale
>>>"en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "messaging" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "rpc" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "collections" for locale
>>>"en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "logging" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "rpc" for locale "en_US".
>>>
>>>Error: Unable to resolve resource bundle "core" for locale "en_US".
>>>
>>>
>>>And the list goes on for a while...
>>>Grrrrrrr!!
>>>:)
>>>_______________________________________
>>>
>>>Filip L'Hommelet
>>>Software Development
>>>
>>>Direct +32 (0)2 708 81 68<tel:+32%20(0)2%20708%2081%2068>
>>>Mobile +32(0)479 37 67 59<tel:+32(0)479%2037%2067%2059>
>>>
>>>ILIAS Solutions
>>>Raketstraat 60 Rue de la Fusée<x-apple-data-detectors://12>
>>>B-1130 Brussels, BELGIUM
>>>Reception +32 (0)2 708 81 50<tel:+32%20(0)2%20708%2081%2050>
>>>Web www.ilias-solutions.com<http://www.ilias-solutions.com>
>>>-----Original Message-----
>>>From: L'Hommelet Filip [mailto:Filip.L'Hommelet@ilias-solutions.com]
>>>Sent: vrijdag 29 mei 2015 8:20
>>>To: users@flex.apache.org<mailto:users@flex.apache.org>
>>>Subject: RE: Deployed application: runtime: VerifyError: Error #1014:
>>>Class mx.core::UIComponent could not be found.
>>>
>>>Could this be because I'm missing the swz-files for the framework?
>>>We used to have them for SDK4.1 and as I've been reading up on
>>>swc/swf/swz, swz are needed if you want to include your library at
>>>runtime?
>>>Any light-shedding on this is welcome because I'm really at a loss
>>>now...
>>>
>>>-----Original Message-----
>>>From: L'Hommelet Filip [mailto:Filip.L'Hommelet@ilias-solutions.com]
>>>Sent: donderdag 28 mei 2015 17:02
>>>To: users@flex.apache.org<mailto:users@flex.apache.org>
>>>Subject: Deployed application: runtime: VerifyError: Error #1014:
>>>Class mx.core::UIComponent could not be found.
>>>
>>>There I was, thinking all was well...
>>>Application builds in FB, runs locally.
>>>Application builds completely in Maven (thank you Chris).
>>>
>>>Application gets deployed to server after being packaged (just like we
>>>did before when on SDK4.1) and when I run the application I get this
>>>error:
>>>
>>>VerifyError: Error #1014: Class mx.core::UIComponent could not be found.
>>>
>>>Followed by a bunch of other errors in the same genre.
>>>We deploy on a weblogic.
>>>I checked our EAR file and in the war that contains our app, there is
>>>a rsls-subfolder that contains all apache-framework related stuff so
>>>in that regard, the file we upload looks pretty identical to the one
>>>we uploaded when still on SDK4.1 and FlexMojo3.8.
>>>
>>>So I'm getting a feeling something is going wrong during compilation
>>>by maven.
>>>
>>>Any ideas where I should start look first?
>>>
>>>Kr,
>>>Filip
>>
>>
>>
>

Mime
View raw message