flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Deepak MS <megharajdee...@gmail.com>
Subject Re: Error while using HTTPS uri for Fluorine Fx Remote object
Date Sun, 01 Jun 2014 02:34:47 GMT
Ill try that.
This is the problem which I am facing :
http://mobile.experts-exchange.com/Programming/Languages/.NET/Q_26941901.html

Looks like fluorine fx doesn't support https? Should be some way out?
On 31 May 2014 10:19, "Justin Ransom Dallas" <justindallas@gmail.com> wrote:

> I've used the firebug network piece too.   I've found that the Charles
> HTTPPrody works slightly better.
>
> On Saturday, May 31, 2014, Deepak MS <megharajdeepak@gmail.com> wrote:
>
> > It's name based. I checked in firebug, it just shows me gateway.aspx
> link.
> > It doesn't show me any data.
> > On 30 May 2014 17:49, "Tom Chiverton" <tc@extravision.com
> <javascript:;>>
> > wrote:
> >
> > > On 30/05/14 12:49, Deepak MS wrote:
> > >
> > >> And this is the fault event message that I get:
> > >> faultCode:Client.Error.MessageSend faultString:'Send failed'
> > >> faultDetail:'Channel.Connect.Failed error NetConnection.Call.Failed:
> > >> HTTP:
> > >> Status 404: url: 'https://sfe.au.imshealth.com/SFE/GateWay.aspx''
> > >>
> > >>  Are you using a dedicated IP for that domain, or is it name based
> > > virtual hosting ('SNI') ?
> > > Can you sniff the network traffic to see the actual exchange ?
> > >
> > > Tom
> > >
> >
>
>
> --
> Justin Dallas
> Phone:814-880-5637
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message