flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Harui <aha...@adobe.com>
Subject Re: upgraded Mac OSX to Mavericks and application won't run
Date Mon, 10 Feb 2014 21:21:00 GMT
Here's an earlier thread:
http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/flex-users/201401.mbox/%3cCAGbfzpd
nWxiLBGgz+T_4wibGPo9XFtEaeP69iza358d3TYNo2w@mail.gmail.com%3e

On 2/10/14 9:05 AM, "modjklist@comcast.net" <modjklist@comcast.net> wrote:

>Thanks Tom, 
>
>I tried Google Chrome just now, and my app works great in OSX 10.9.1. But
>there's something about Safari and Firefox that isn't right.
>
>I know the new Safari in OSX 10.9.1 sandboxes plug-ins now. But I've set
>the security for Flash Player to "Run in unsafe mode" which disables the
>sandboxing. 
>
>For Firefox, I verified the Flash Player plug-in is enabled.
>
>Other than that, I don't see that I have any other controls available for
>these two browsers.
>
>Anyone have any ideas?
>
>
>
>----- Original Message -----
>
>From: "Tom Chiverton" <tc@extravision.com>
>To: users@flex.apache.org
>Sent: Monday, February 10, 2014 2:20:37 AM
>Subject: Re: upgraded Mac OSX to Mavericks and application won't run
>
>On 10/02/2014 07:45, modjklist@comcast.net wrote:
>> event.fault.faultDetail="Error: [IOErrorEvent type="ioError"
>>bubbles=false cancelable=false eventPhase=2, text="Error #2032: Stream
>>Error. URL:https://www.companyname.com:443/myapp/login"] .
>At a guess, your web server isn't accepting requests from your desk.
>
>On the debugging issue though, it sounds like there may be a firewall or
>something blocking the connection from the debug Player to Flash Builder.
>
>Tom 
>


Mime
View raw message