flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gonzalo Chiappara <gchi...@gmail.com>
Subject Re: Error importing flexmojos 6 project into IntelliJ 13
Date Mon, 03 Feb 2014 20:55:57 GMT
I'm using flexmojos 6.0.1. I created my project using archetype
version 4.2-beta
because it's the last version in central repo (
http://mvnrepository.com/artifact/org.sonatype.flexmojos/flexmojos-archetypes-application
).

I think there's should be something wrong in my pom.xml or I'm not using
the right version of maven or something.

Can anyone post an example of pom.xml that works with IntelliJ 13?


On Mon, Feb 3, 2014 at 5:55 PM, Christofer Dutz
<christofer.dutz@c-ware.de>wrote:

> Hi Gonzalo,
>
> First of all I think you should move to Flexmojos 6.0.1 or even
> 7.0.0-SNAPSHOT.
> The main problem is 4.x and 5.x were versions that only woked with the
> Flex SDKs that Velo published to maven central.
> No Apache Flex has ever been deployed there and the Apache way is to
> manually provide a Mavenized version of Flex using the Mavenizer:
> https://cwiki.apache.org/confluence/display/FLEX/Apache+Flex+SDK+Mavenizer
>
> I would strongly recommend to use the Archetype of version 6.0.1 or
> 7.0.0-SNAPSHOT to generate your project stub as the 4.2 would need a lot of
> tweaking to get it up and running.
>
> Chris
>
> -----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> Von: Gonzalo Chiappara [mailto:gchiapp@gmail.com]
> Gesendet: Montag, 3. Februar 2014 19:24
> An: users@flex.apache.org
> Betreff: Error importing flexmojos 6 project into IntelliJ 13
>
> Hi. I need help with IntelliJ and flexmojos.
>
> I'm trying to import a flexmojos project into IntelliJ 13, but I'm getting
> this message:
>
> "
> These modules have been removed from maven structure:
> 'testflex'
> Do you want them to be removed from the project too?
> "
>
> However I can build it successfully from the terminal (mvn package).
>
> There's no error or exception in IntelliJ log file.
>
> I created the project from a maven archetype using the following command:
>
>  mvn archetype:generate \
> -DarchetypeGroupId=org.sonatype.flexmojos \
> -DarchetypeArtifactId=flexmojos-archetypes-application \
> -DarchetypeVersion=4.2-beta
>
>
> Then I modified the pom.xml in order to use flexmojos 6 and flex 4.11.
> This is the file:
>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="
> http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="
> http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/maven-v4_0_0.xsd
> ">
>   <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
>
>   <groupId>test</groupId>
>   <artifactId>testflex</artifactId>
>   <version>1.0-SNAPSHOT</version>
>   <packaging>swf</packaging>
>
>   <name>testflex Flex</name>
>
>   <properties>
>     <flexmojos.version>6.0.1</flexmojos.version>
>         <flex.version>4.11.0.20131017</flex.version>
>         <flex.debug>true</flex.debug>
>
> <flex.flashPlayer.command>flashplayerdebugger</flex.flashPlayer.command>
>   </properties>
>
>   <build>
>     <sourceDirectory>src/main/flex</sourceDirectory>
>     <testSourceDirectory>src/test/flex</testSourceDirectory>
>     <plugins>
>       <plugin>
>         <groupId>net.flexmojos.oss</groupId>
>         <artifactId>flexmojos-maven-plugin</artifactId>
>         <version>${flexmojos.version}</version>
>         <extensions>true</extensions>
>         <configuration>
>           <debug>true</debug>
>         </configuration>
>         <dependencies>
>           <dependency>
>             <groupId>com.adobe.flex</groupId>
>             <artifactId>compiler</artifactId>
>             <version>${flex.version}</version>
>             <type>pom</type>
>           </dependency>
>         </dependencies>
>       </plugin>
>     </plugins>
>   </build>
>
>   <dependencies>
>     <dependency>
>       <groupId>com.adobe.flex.framework</groupId>
>       <artifactId>flex-framework</artifactId>
>       <version>${flex.version}</version>
>       <type>pom</type>
>     </dependency>
>
>     <dependency>
>       <groupId>com.adobe.flexunit</groupId>
>       <artifactId>flexunit</artifactId>
>       <version>0.85</version>
>       <type>swc</type>
>       <scope>test</scope>
>     </dependency>
>   </dependencies>
>
> </project>
>
> I'm using Ubuntu 13.10, IntelliJ 13.0.2 and maven 3.1.1.
>
> I don't know what's wrong.
>
> Thanks for you help
>
> Gonzalo.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message