flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marcus Fritze <marcus.fri...@googlemail.com>
Subject Re: DateTimeFormatter milliseconds not working?
Date Thu, 20 Feb 2014 15:15:17 GMT
Thanks for the confirmation Mark.

Ok, I file a bug at bugbase.adobe.com

Am 20.02.2014 um 16:08 schrieb Mark Line <markline@gmail.com>:

> I get the same problem on Windows 8, Apache flex 4.11 & Flex 4.6.
> Chrome(pepper),FF(adobe),IE(adobe)
> 
> :-(
> 
> -----Original Message-----
> From: Marcus Fritze [mailto:marcus.fritze@googlemail.com] 
> Sent: 20 February 2014 14:48
> To: users@flex.apache.org
> Subject: Re: DateTimeFormatter milliseconds not working?
> 
> Yes, I understand. But the mx DateFormatter use different patterns than the
> spark DateTimeFormatter.
> 
> Maybe, someone could also test this. I am not sure if it's a bug. I am using
> here the latest FP in Firefox or Chrome on my Mac.
> 
> Thanks.
> 
> Am 20.02.2014 um 15:42 schrieb Evyatar Ben Halevi-Arbib
> <evyatarbh@gmail.com>:
> 
>> To be completely accurate the format we use for time with milliseconds 
>> is JJ:NN:SS.QQQ
>> 
>> Evyatar
>> 
>> 
>> On Thu, Feb 20, 2014 at 4:36 PM, Marcus Fritze 
>> <marcus.fritze@googlemail.com
>>> wrote:
>> 
>>> Thanks for the advice. I tried also QQQ but this isn't also not working.
>>> 
>>> Am 20.02.2014 um 15:30 schrieb Evyatar Ben Halevi-Arbib <
>>> evyatarbh@gmail.com>:
>>> 
>>>> Try QQQ for milliseconds (that worked for me with
>>>> mx.formatters.DateFormatter)
>>>> 
>>>> Good luck,
>>>> Evyatar
>>>> 
>>>> 
>>>> On Thu, Feb 20, 2014 at 3:38 PM, Marcus Fritze <
>>> marcus.fritze@googlemail.com
>>>>> wrote:
>>>> 
>>>>> Hi list,
>>>>> 
>>>>> a quick question. Is milliseconds in the DateTimeFormatter not 
>>>>> working
>>> or
>>>>> is there a mistake in my code?
>>>>> 
>>>>> <s:DateTimeFormatter id="formatter" dateTimePattern="dd.MM.yyyy 
>>>>> HH:mm:ss:SSS"/>
>>>>> 
>>>>> Here is the reference for the codes:
>>>>> 
>>> http://help.adobe.com/en_US/FlashPlatform/reference/actionscript/3/fl
>>> ash/globalization/DateTimeFormatter.html#setDateTimePattern()
>>>>> 
>>>>> But my milliseconds are always 000.
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> Thanks
>>>>> 
>>>>> Marcus
>>>>> 
>>> 
>>> 
> 
> 


Mime
View raw message