flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marcus Fritze <marcus.fri...@googlemail.com>
Subject Re: DateTimeFormatter milliseconds not working?
Date Thu, 20 Feb 2014 14:47:51 GMT
Yes, I understand. But the mx DateFormatter use different patterns than the spark DateTimeFormatter.

Maybe, someone could also test this. I am not sure if it's a bug. I am using here the latest
FP in Firefox or Chrome on my Mac.

Thanks.

Am 20.02.2014 um 15:42 schrieb Evyatar Ben Halevi-Arbib <evyatarbh@gmail.com>:

> To be completely accurate the format we use for time with milliseconds
> is JJ:NN:SS.QQQ
> 
> Evyatar
> 
> 
> On Thu, Feb 20, 2014 at 4:36 PM, Marcus Fritze <marcus.fritze@googlemail.com
>> wrote:
> 
>> Thanks for the advice. I tried also QQQ but this isn't also not working.
>> 
>> Am 20.02.2014 um 15:30 schrieb Evyatar Ben Halevi-Arbib <
>> evyatarbh@gmail.com>:
>> 
>>> Try QQQ for milliseconds (that worked for me with
>>> mx.formatters.DateFormatter)
>>> 
>>> Good luck,
>>> Evyatar
>>> 
>>> 
>>> On Thu, Feb 20, 2014 at 3:38 PM, Marcus Fritze <
>> marcus.fritze@googlemail.com
>>>> wrote:
>>> 
>>>> Hi list,
>>>> 
>>>> a quick question. Is milliseconds in the DateTimeFormatter not working
>> or
>>>> is there a mistake in my code?
>>>> 
>>>> <s:DateTimeFormatter id="formatter" dateTimePattern="dd.MM.yyyy
>>>> HH:mm:ss:SSS"/>
>>>> 
>>>> Here is the reference for the codes:
>>>> 
>> http://help.adobe.com/en_US/FlashPlatform/reference/actionscript/3/flash/globalization/DateTimeFormatter.html#setDateTimePattern()
>>>> 
>>>> But my milliseconds are always 000.
>>>> 
>>>> 
>>>> Thanks
>>>> 
>>>> Marcus
>>>> 
>> 
>> 


Mime
View raw message