flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Harui <aha...@adobe.com>
Subject Re: OSX 10.9 Debugging
Date Wed, 22 Jan 2014 22:53:04 GMT
That should be flashplayerversion.com

On 1/22/14 2:49 PM, "Alex Harui" <aharui@adobe.com> wrote:

>Jake,
>
>Let's start with debugging a web app.  First, is this a brand new
>workspace or did you copy one from the old machine?  If it is old, create
>a new workspace and create a test case project in it.
>
>Next, using the browser that you've chosen for FB debug configs, go to
>flashplayersion.com.  Does it say you have a debugger player?
>
>-Alex
>
>On 1/22/14 1:43 PM, "Jake Churchill" <reynacho@gmail.com> wrote:
>
>>I recently upgraded my mac to 10.9 by way of purchasing a new mac, not
>>upgrading an existing.  I installed all the usual XCode, FlashBuilder
>>4.7,
>>etc.  I noticed that I cannot debug anything on the desktop through ADL.
>> It just sticks at 57%.  I am also unable to debug web apps.  The only
>>type
>>of debugging I have gotten to work is a mobile app directly on the device
>>or via iOS simulator, nothing else seems to work.
>>
>>I've read up for days on the issue and applied the privacy setting to
>>include Flash Builder, updated ownership/permissions on the project, my
>>entire documents directory (where my project lives) and the applications
>>directory to be my user and chmod -R 777 every where I just mentioned.
>>
>>I've tried all the different flex/air combinations I have which are:
>>
>>   - flex 4.6, AIR 3.1
>>   - flex 4.6, AIR 3.4
>>   - flex 4.6, AIR 3.8
>>   - flex 4.6, AIR 3.9
>>   - flex 4.6, AIR 4.0
>>   - apache flex 4.11, AIR 4.0
>>
>>
>>I'm now at a complete loss.  When I close out the app while the debugger
>>progress is still stick at 57%, I get this error:
>>
>>Process terminated without establishing connection to debugger.
>>
>>2014-01-22 15:36:59.313 adl[3199:507] CoreText performance note: Client
>>called CTFontCreateWithName() using name "Times Roman" and got font with
>>PostScript name "Times-Roman". For best performance, only use PostScript
>>names when calling this API.
>>2014-01-22 15:36:59.313 adl[3199:507] CoreText performance note: Set a
>>breakpoint on CTFontLogSuboptimalRequest to debug.
>>
>>
>>Launch command details:
>> /Users/jake/Documents/apache_flex_sdks/flex4.11AIR4.0/bin/adl -runtime
>>/Users/jake/Documents/apache_flex_sdks/flex4.11AIR4.0/runtimes/air/mac
>>-profile mobileDevice -screensize 768x1004:768x1024 -XscreenDPI 132
>>-XversionPlatform IOS "/Users/jake/Documents/Adobe Flash Builder
>>4.7/NEIMobile/bin-debug/NEIMobile-app.xml" "/Users/jake/Documents/Adobe
>>Flash Builder 4.7/NEIMobile/bin-debug"
>>
>>
>>Any help is very much appreciated.  I'm going crazy here.
>>
>>Thanks!
>>
>>-Jake
>


Mime
View raw message