flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "wim.deblauwe" <wim.debla...@gmail.com>
Subject Re: AW: Running unit tests with flashplayer under wine
Date Tue, 07 Jan 2014 09:41:54 GMT
I forgot to add the logs for the vnc problem:

[DEBUG] [LAUNCHER] exec: [flashplayer] -
/var/lib/jenkins/jobs/Flux/workspace/client-domain/target/test-classes/TestRunner.swf
[DEBUG] [LAUNCHER] Creating process
[WARNING] [LAUNCHER] Using regular flashplayer tests
[DEBUG] [LAUNCHER] Executing command: [flashplayer,
/var/lib/jenkins/jobs/Flux/workspace/client-domain/target/test-classes/TestRunner.swf]
[DEBUG] [net.flexmojos.oss.test.monitor.ResultHandler] opened server socket
on port 34936
[DEBUG] [LAUNCHER] Process created java.lang.UNIXProcess@43c15a1e
[DEBUG] [MOJO] launcher STARTED
[DEBUG] [MOJO] pinger STARTED
[DEBUG] [MOJO] resultHandler STARTED
[DEBUG] [LAUNCHER] Output pumpers ON
[DEBUG] [LAUNCHER] Waiting for flashplayer termination
[DEBUG] [SYSOUT]: Starting flashplayer using WINE
[DEBUG] [SYSOUT]: DISPLAY=:86

[DEBUG] [MOJO] launcher RUNNING
[DEBUG] [MOJO] pinger STARTED
[DEBUG] [MOJO] resultHandler STARTED

[DEBUG] [SYSERR]: p11-kit: couldn't load module:
/usr/lib/i386-linux-gnu/pkcs11/p11-kit-trust.so:
/usr/lib/i386-linux-gnu/pkcs11/p11-kit-trust.so: cannot open shared object
file: No such file or directory
[DEBUG] [MOJO] launcher RUNNING
[DEBUG] [MOJO] pinger STARTED
[DEBUG] [MOJO] resultHandler STARTED

[DEBUG] [MOJO] launcher RUNNING
[DEBUG] [MOJO] pinger STARTED
[DEBUG] [MOJO] resultHandler STARTED
[DEBUG] [SYSERR]: libGL error: failed to load driver: swrast
[DEBUG] [SYSERR]: libGL error: Try again with LIBGL_DEBUG=verbose for more
details.
[DEBUG] [SYSERR]: err:wgl:X11DRV_WineGL_InitOpenglInfo  couldn't initialize
OpenGL, expect problems
[DEBUG] [SYSERR]: fixme:win:EnumDisplayDevicesW
((null),0,0x33e0e8,0x00000000), stub!
[DEBUG] [SYSERR]: fixme:thread:start_thread Started native thread 0000002b

[DEBUG] [SYSERR]: Segmentation fault (core dumped)
[DEBUG] [LAUNCHER] Flashplayer closed
[DEBUG] [LAUNCHER] runtime exit as expected
[DEBUG] [MOJO] launcher DONE
[DEBUG] [MOJO] pinger STARTED
[DEBUG] [MOJO] resultHandler STARTED

[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Tests run: 0, Failures: 0, Errors: 0, Time Elapsed: 0 sec
[ERROR] Invalid state: the flashplayer is closed, but the sockets still
running...
net.flexmojos.oss.test.TestRunnerException: Invalid state: the flashplayer
is closed, but the sockets still running...

Notice that I print the DISPLAY variable from my 'flashplayer' script:

[DEBUG] [SYSOUT]: Starting flashplayer using WINE
[DEBUG] [SYSOUT]: DISPLAY=:86

However, this seems like very bad:

[DEBUG] [SYSERR]: Segmentation fault (core dumped)

So strange that it works fine if I do it from the command line (as the
jenkins user)



--
View this message in context: http://apache-flex-users.2333346.n4.nabble.com/Running-unit-tests-with-flashplayer-under-wine-tp4284p4376.html
Sent from the Apache Flex Users mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message