flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From MichaPooh <raspar_...@yahoo.fr>
Subject 4.11.0 RC1 no more embedded fonts
Date Tue, 15 Oct 2013 14:36:55 GMT
Hi

I am trying to compile with the 4.11.0RC1 framework an application
and all my fonts are no more embedded when i run/debug it.

I don't have this problem with 4.10.0 and the very same application.
Has anything changed concerning the ns from 4.10 to 4.11 ?
I had a quick look at the release notes but haven't found anything about it.

I am using a style sheet like this:

@namespace s "library://ns.adobe.com/flex/spark";
@namespace mx "library://ns.adobe.com/flex/mx";

s|TextBase {
	fontFamily: DefaultFont;
}
s|SkinnableTextBase {
	fontFamily: DefaultFont;
}

mx|DateField {
	fontFamily: DefaultFont;
	textInputClass: ClassReference("mx.controls.MXFTETextInput");
	textFieldClass: ClassReference("mx.core.UIFTETextField");
}

s|DataGrid {
	fontFamily: DefaultFont;
}
@font-face {
	/*src: url("C:\WINDOWS\Fonts\Roboto-Regular.ttf");*/
	/*src: url("C:\WINDOWS\Fonts\verdana.TTF");*/
	src: url("C:\WINDOWS\Fonts\Myriad Web Pro.ttf");
	fontFamily: DefaultFont;
	fontWeight: normal;
	embedAsCFF: true;
	advancedAntiAliasing: true;
	unicodeRange: U+0020-U+007E,
U+00A1-U+00FF,U+2000-U+206F,U+20A0-U+20CF,U+2100-U+2183
}
@font-face {
	/*src: url("C:\WINDOWS\Fonts\Roboto-Bold.ttf");*/
	/*src: url("C:\WINDOWS\Fonts\verdanab.TTF");*/
	src: url("C:\WINDOWS\Fonts\Myriad Web Bold.ttf");
	fontFamily: DefaultFont;
	fontWeight: bold;
	embedAsCFF: true;
	advancedAntiAliasing: true;
	unicodeRange: U+0020-U+007E,
U+00A1-U+00FF,U+2000-U+206F,U+20A0-U+20CF,U+2100-U+2183
}



--
View this message in context: http://apache-flex-users.2333346.n4.nabble.com/4-11-0-RC1-no-more-embedded-fonts-tp3187.html
Sent from the Apache Flex Users mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message