flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Harui <aha...@adobe.com>
Subject Re: FlexJS
Date Thu, 22 Aug 2013 21:03:06 GMT
Is that the only line in the console?  Otherwise, provide the rest.

Also go to Run/External Tools/External Tools Configuration...
Choose the launch config you were using, and copy and paste the Arguments
so we can see them.

On 8/22/13 1:59 PM, "mark goldin" <markzolotoy@gmail.com> wrote:

>now I am getting this in the FB Console:
>command line
>default arguments may not be interspersed with other options.
>
>
>On Thu, Aug 22, 2013 at 3:54 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:
>
>> When you see that, it means you have to click on the main .mxml file
>> before running the external tool.  This is a known pain point we will
>> address someday.
>>
>> On 8/22/13 1:52 PM, "mark goldin" <markzolotoy@gmail.com> wrote:
>>
>> >Yes, I was able to build using FlexJS (Debug Buid). While trying
>> >FalconJX got:
>> >Variable references empty selection: ${resource_loc}
>> >
>> >
>> >On Thu, Aug 22, 2013 at 3:36 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:
>> >
>> >> FlexJS isn't smart about playerversion right now.
>> >>
>> >> Edit the flex-config.xml to use FP11.8 and SWFVersion by editing the
>> >>first
>> >> two tags:
>> >>
>> >>     <!-- Specifies the minimum player version that will run the
>>compiled
>> >> SWF. -->
>> >>    <target-player>11.8</target-player>
>> >>
>> >>     <!-- Specifies the version of the compiled SWF -->
>> >>    <swf-version>21</swf-version>
>> >>
>> >> -Alex
>> >>
>> >>
>> >> On 8/22/13 1:30 PM, "mark goldin" <markzolotoy@gmail.com> wrote:
>> >>
>> >> >Yes, was my mistake. I am running it using external tools and
>>getting
>> >> >this:
>> >> >C:\temp\FlexJS\frameworks\flex-config.xml:65
>> >> >Error: unable to open
>> >> >'C:\temp\FlexJS\frameworks\libs\player\11.1\playerglobal.swc'.
>> >> >C:\temp\FlexJS\frameworks\flex-config.xml (line: 65)
>> >> >      </external-library-path>
>> >> >
>> >> >I am using Apache 4.10.0 SDK which has 11.8 for player. Should I
>> >>download
>> >> >a
>> >> >SDK again for a different player version and repeat the whole thing?
>> >> >
>> >> >
>> >> >On Thu, Aug 22, 2013 at 12:40 PM, Peter Ent <pent@adobe.com> wrote:
>> >> >
>> >> >> Did you select the main app and then compile it with the external
>> >>tools
>> >> >> (Run->External Tools->FlexJS) ? And even if you did, it is
>>possible
>> >>that
>> >> >> automatic compilation in Flash Builder could have decided to
>> >>re-compile
>> >> >> the code on you. Best to turn that off if you can.
>> >> >>
>> >> >> Peter Ent
>> >> >> Flex SDK Team
>> >> >> Adobe Systems
>> >> >>
>> >> >> On 8/22/13 12:28 PM, "Alex Harui" <aharui@adobe.com> wrote:
>> >> >>
>> >> >> >Instead of starting from scratch, try modifying an existing
>>example.
>> >> >> >
>> >> >> >Go here:
>> >> >> >
>> >> >>
>> >> >>
>> >>
>> >>
>>
>>http://people.apache.org/~aharui/FlexJS/DataBindingTest/bin-release/DataB
>> >> >>i
>> >> >> >n
>> >> >> >dingTest.html
>> >> >> >
>> >> >> >Right-click and choose View Source.
>> >> >> >
>> >> >> >-Alex
>> >> >> >
>> >> >> >On 8/22/13 9:24 AM, "mark goldin" <markzolotoy@gmail.com>
wrote:
>> >> >> >
>> >> >> >>Now when I am running this:
>> >> >> >><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
>> >> >> >><basic:Application
>> >> >>
>> >>
>> >>>>>>xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009"<
>> http://ns.adobe.com/mxml/200
>> >>>>>>9
>> >> >
>> >> >> >>
>> >>xmlns:basic="library://ns.apache.org/flexjs/basic"
>> >> >> >>                   >
>> >> >> >></basic:Application>
>> >> >> >>I am getting the following error:
>> >> >> >>TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method
of a
>> >>null
>> >> >> >>object
>> >> >> >>reference. at
>> >> >>
>> >>
>>
>>>>>>>>org.apache.flex.core::Application/initHandler()[/Users/aharui/git/f
>>>>>>>>le
>> >>>>>>x/
>> >> >>>>ma
>> >> >> >>s
>> >> >>
>> >>
>>
>>>>>>>>ter/flex-asjs/frameworks/as/src/org/apache/flex/core/Application.as
>>>>>>>>:5
>> >>>>>>8]
>> >> >> >>Any idea?
>> >> >> >>On Wed, Aug 21, 2013 at 5:02 PM, mark goldin
>> >><markzolotoy@gmail.com>
>> >> >> >>wrote:
>> >> >> >>
>> >> >> >>> Yes, you are correct. After coping the whole FlexJSOverlay
>>folder
>> >> >>into
>> >> >> >>> c:\temp it worked fine. Thanks!!!!
>> >> >> >>>
>> >> >> >>>
>> >> >> >>> On Wed, Aug 21, 2013 at 4:56 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com>
>> >> >>wrote:
>> >> >> >>>
>> >> >> >>>> I would advise against having both a c:\Temp and
c:\temp
>> >>folders.
>> >> >>I
>> >> >> >>>> didn't even think it was possible on Windows.
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> Are you sure that you copied all of FlexJSOverlay
to c:\Temp?
>> >>It
>> >> >>is
>> >> >> >>>> acting like just the .bat file is there.
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> -Alex
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> ----------
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> From:  mark goldin <markzolotoy@gmail.com>
>> >> >> >>>> Reply-To:  "users@flex.apache.org" <users@flex.apache.org>
>> >> >> >>>> Date:  Wednesday, August 21, 2013 2:43 PM
>> >> >> >>>> To:  "users@flex.apache.org" <users@flex.apache.org>
>> >> >> >>>> Subject:  Re: FlexJS
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> Nope, still the same.
>> >> >> >>>> Console:
>> >> >> >>>> C:\Temp>deploy.bat C:\temp\4.10.0 C:\temp\FlexJS
>
>>c:\log1.txt
>> >> >> >>>> '.*' is not recognized as an internal or external
command,
>> >> >> >>>> operable program or batch file.
>> >> >> >>>> '.*' is not recognized as an internal or external
command,
>> >> >> >>>> operable program or batch file.
>> >> >> >>>> File not found - *.*
>> >> >> >>>> File not found - *.*
>> >> >> >>>> File not found - *.*
>> >> >> >>>> File not found - *.*
>> >> >> >>>> File not found - *.*
>> >> >> >>>> File not found - *.*
>> >> >> >>>> File not found - *.*
>> >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
>> >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
>> >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
>> >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
>> >> >> >>>> 'setuplaunches.bat' is not recognized as an internal
or
>>external
>> >> >> >>>>command,
>> >> >> >>>> operable program or batch file.
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> File: Attached
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> On Wed, Aug 21, 2013 at 4:28 PM, Alex Harui
>> >> >> >>>> <aharui@adobe.com> wrote:
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> OK, I think I know what is going on.  I got fooled
by
>>thinking
>> >> >>you'd
>> >> >> >>>> copied the entire console output into the email.
 The log
>>file
>> >> >>implies
>> >> >> >>>> that deploy.bat is having problems because ther
eis a space
>>in
>> >>the
>> >> >> >>>>path to
>> >> >> >>>> FlexJSOverlay.  Try moving it out of "Program
Files" to some
>> >>path
>> >> >> >>>>without
>> >> >> >>>> spaces.
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> -Alex
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> From:  mark goldin <markzolotoy@gmail.com>
>> >> >> >>>> Reply-To:  "users@flex.apache.org" <users@flex.apache.org>
>> >> >> >>>> Date:  Wednesday, August 21, 2013 2:14 PM
>> >> >> >>>> To:  "users@flex.apache.org" <users@flex.apache.org>
>> >> >> >>>> Subject:  Re: FlexJS
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> It worked fine with xcopy.
>> >> >> >>>> But not with deploy.bat. I redirected output into
a file.
>>Here
>> >>is
>> >> >>what
>> >> >> >>>>the
>> >> >> >>>> console shows:
>> >> >> >>>> C:\Program Files\Adobe\FlexJSOverlay>deploy.bat
>>C:\temp\4.10.0
>> >> >> >>>> C:\temp\FlexJS >
>> >> >> >>>> c:\log1.txt
>> >> >> >>>> '.*' is not recognized as an internal or external
command,
>> >> >> >>>> operable program or batch file.
>> >> >> >>>> '.*' is not recognized as an internal or external
command,
>> >> >> >>>> operable program or batch file.
>> >> >> >>>> Invalid number of parameters
>> >> >> >>>> Invalid number of parameters
>> >> >> >>>> Invalid number of parameters
>> >> >> >>>> Invalid number of parameters
>> >> >> >>>> Invalid number of parameters
>> >> >> >>>> Invalid number of parameters
>> >> >> >>>> Invalid number of parameters
>> >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
>> >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
>> >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
>> >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> and attached is the output file.
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> On Wed, Aug 21, 2013 at 3:39 PM, Alex Harui
>> >> >> >>>> <aharui@adobe.com> wrote:
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> If you haven't, try it from the command line,
see if it
>>works,
>> >>and
>> >> >> >>>>report
>> >> >> >>>> the output if it doesn't.  It won't create a FlexJS
SDK, but
>>at
>> >> >>least
>> >> >> >>>> we'll know if that step can work at all.
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> Then try it again from deploy.bat and see if it
works and
>>report
>> >> >>the
>> >> >> >>>> output if it doesn't work.  It may have failed
for different
>> >> >>reasons
>> >> >> >>>>than
>> >> >> >>>> your earlier attempts.
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> -Alex
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> On 8/21/13 1:36 PM, "mark goldin" <markzolotoy@gmail.com>
>> wrote:
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>> >I probably misunderstood. I did not run it
manually. I used
>> >> >> >>>>deploy.bat.
>> >> >> >>>> >Are
>> >> >> >>>> >you saying you I need to run xcopy (the same
that is in the
>> >>deploy
>> >> >> >>>>file)
>> >> >> >>>> >manually from command line?
>> >> >> >>>> >
>> >> >> >>>> >
>> >> >> >>>> >On Wed, Aug 21, 2013 at 3:33 PM, Alex Harui
>><aharui@adobe.com>
>> >> >> wrote:
>> >> >> >>>> >
>> >> >> >>>> >> Your replies indicate that you tried
to run xcopy from the
>> >> >>commmand
>> >> >> >>>> >>prompt
>> >> >> >>>> >> and it did not copy flex-sdk-description.xml
and other
>>files.
>> >> >>If
>> >> >> >>>> that's
>> >> >> >>>> >> true, what was the console output?
>> >> >> >>>> >>
>> >> >> >>>> >> -Alex
>> >> >> >>>> >>
>> >> >> >>>> >> On 8/21/13 1:31 PM, "mark goldin" <markzolotoy@gmail.com>
>> >> wrote:
>> >> >> >>>> >>
>> >> >> >>>> >> >Alex,
>> >> >> >>>> >> >What do you mean by "manual xcopy"?
>> >> >> >>>> >> >
>> >> >> >>>> >> >
>> >> >> >>>> >> >On Wed, Aug 21, 2013 at 3:26 PM,
Alex Harui
>> >><aharui@adobe.com>
>> >> >> >>>>wrote:
>> >> >> >>>> >> >
>> >> >> >>>> >> >> Mark,
>> >> >> >>>> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> There's a good chance we'll
solve this problem faster
>>if
>> >>you
>> >> >> >>>>take
>> >> >> >>>> the
>> >> >> >>>> >> >>time
>> >> >> >>>> >> >> to answer all of the questions
we ask of you.
>> >> >> >>>> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> What was the output from the
manual xcopy?  If a manual
>> >>xcopy
>> >> >> >>>>won't
>> >> >> >>>> >>work
>> >> >> >>>> >> >> there may be some permissions
issue with the
>>destination
>> >> >>folder
>> >> >> >>>>or
>> >> >> >>>> >>maybe
>> >> >> >>>> >> >> xcopy usage is restricted somehow.
>> >> >> >>>> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> -Alex
>> >> >> >>>> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> On 8/21/13 1:12 PM, "mark goldin"
>><markzolotoy@gmail.com>
>> >> >> wrote:
>> >> >> >>>> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >No, I checked,  source SDK
has these files.
>> >> >> >>>> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >On Wed, Aug 21, 2013 at
2:59 PM, Alex Harui
>> >> >><aharui@adobe.com>
>> >> >> >>>> >>wrote:
>> >> >> >>>> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> Well, that implies
that the manual copy you made of
>> >> >> >>>> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> "C:\Program Files\Adobe\Adobe
Flash Builder 4.7 (64
>> >> >> >>>> >>Bit)\sdks\4.10.0"
>> >> >> >>>> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> was not correct, or
the folder you copied is also
>>not a
>> >> >>valid
>> >> >> >>>> Flex
>> >> >> >>>> >> >>SDK.
>> >> >> >>>> >> >> >> Please make sure that
C:\temp\4.10.0 contains a
>>valid
>> >> >>copy of
>> >> >> >>>>a
>> >> >> >>>> >>Flex
>> >> >> >>>> >> >>SDK
>> >> >> >>>> >> >> >> before attempting to
run deploy.bat.
>> >> >> >>>> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> -Alex
>> >> >> >>>> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> On 8/21/13 12:54 PM,
"mark goldin"
>> >><markzolotoy@gmail.com
>> >> >
>> >> >> >>>> wrote:
>> >> >> >>>> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >Yes, no, no.
>> >> >> >>>> >> >> >> >C:\Program Files\Adobe\FlexJSOverlay>xcopy
/s
>> >> >> >>>>C:\temp\4.10.0\*.*
>> >> >> >>>> >> >> >> >C:\temp\FlexJS
>> >> >> >>>> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >On Wed, Aug 21,
2013 at 2:43 PM, Alex Harui
>> >> >> >>>><aharui@adobe.com>
>> >> >> >>>> >> >>wrote:
>> >> >> >>>> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >> Did you verify
that your copy in C:\temp\4.10.0
>>has
>> >> >> >>>> >> >>frameworks/libs,
>> >> >> >>>> >> >> >> >> flex-sdk-description.xml,
and
>> >> >>frameworks/flex-config.xml?
>> >> >> >>>> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> What does
the output to the console now say at
>>the
>> >> >>point
>> >> >> >>>>of
>> >> >> >>>> the
>> >> >> >>>> >> >> >>xcopy?
>> >> >> >>>> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> -Alex
>> >> >> >>>> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> On 8/21/13
11:46 AM, "mark goldin"
>> >> >><markzolotoy@gmail.com
>> >> >> >
>> >> >> >>>> >>wrote:
>> >> >> >>>> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >C:\Program
Files\Adobe\FlexJSOverlay>deploy.bat
>> >> >> >>>> C:\temp\4.10.0
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >C:\temp\FlexJS
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >same problem
- no Flex SDK
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >On Wed,
Aug 21, 2013 at 1:40 PM, OmPrakash
>> >>Muppirala
>> >> >> >>>> >> >> >> >> ><bigosmallm@gmail.com>wrote:
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> Instead
of
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> C:\Users\*****>"C:\Program
>> >> >> >>>> >> >>Files\Adobe\FlexJSOverlay\deploy.bat"
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> "C:\Program
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> iles\Adobe\Adobe
Flash Builder 4.7 (64
>> >> >> >>>>Bit)\sdks\4.10.0"
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>"C:\temp\FlexJS"
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> c:\l
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> og.txt
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> can
you try:
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> C:\Program
>>Files\Adobe\FlexJSOverlay>deploy.bat
>> >> >> >>>>"C:\Program
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> iles\Adobe\Adobe
Flash Builder 4.7 (64
>> >> >> >>>>Bit)\sdks\4.10.0"
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>"C:\temp\FlexJS"
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> c:\l
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> og.txt
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> That
is, run deploy.bat from its directory.
>>That
>> >> >>seems
>> >> >> >>>>to
>> >> >> >>>> >>be
>> >> >> >>>> >> >>the
>> >> >> >>>> >> >> >> >>only
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> difference
between my successful attempt and
>> >>yours.
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> On
Wed, Aug 21, 2013 at 11:35 AM, mark goldin
>> >> >> >>>> >> >> >><markzolotoy@gmail.com
>> >> >> >>>> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> wrote:
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
I ran it without quotes - same.
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
On Wed, Aug 21, 2013 at 1:21 PM, Alex Harui
>> >> >> >>>> >> >><aharui@adobe.com>
>> >> >> >>>> >> >> >> >>wrote:
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
> I wonder if the bat file is having
>>problems
>> >>with
>> >> >> >>>>spaces
>> >> >> >>>> >>in
>> >> >> >>>> >> >>the
>> >> >> >>>> >> >> >> >>path
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>and
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
> the surrounding quotes.  Can you try
>>manually
>> >> >> >>>>copying
>> >> >> >>>> >>the
>> >> >> >>>> >> >> >>source
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> folders
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
> to a place without spaces and then run
>>deploy
>> >> >> >>>>without
>> >> >> >>>> >> >>quotes?
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
> -Alex
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
> ---------
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >> >
>> >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >> >>
>> >> >> >>>> >> >>
>> >> >> >>>> >> >>
>> >> >> >>>> >>
>> >> >> >>>> >>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>>
>> >> >> >>>
>> >> >> >
>> >> >>
>> >> >>
>> >>
>> >>
>>
>>


Mime
View raw message