flex-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mark goldin <markzolo...@gmail.com>
Subject Re: FlexJS
Date Thu, 22 Aug 2013 21:06:42 GMT
Yes, that's is the only line. Of course I would copy the whole thing.

-Xmx384m -Dfile.encoding=UTF8 -Dsun.io.useCanonCaches=false
-Dflexcompiler="C:\temp\FlexJS" -Dflexlib="C:\temp\FlexJS\frameworks" -jar
C:\temp\FlexJS\js\lib\mxmlc.jar -compiler.mxml.children-as-data
-compiler.binding-value-change-event-type=valueChange
-js-output-type=FLEXJS -closure-lib=C:\Program Files\Adobe\Closure
-sdk-js-lib=C:\temp\FlexJS\js\src "${resource_loc}"


On Thu, Aug 22, 2013 at 4:03 PM, OmPrakash Muppirala
<bigosmallm@gmail.com>wrote:

> Mark,
>
> You need to tell us exactly what steps are doing.  I am not sure what "now
> I am getting this in the FB Console:" means.
>
> It would be even better if you can capture a video of what you are doing
> and post in on Youtube for us to figure out how to help you.
>
> Thanks,
> Om
>
>
> On Thu, Aug 22, 2013 at 1:59 PM, mark goldin <markzolotoy@gmail.com>
> wrote:
>
> > now I am getting this in the FB Console:
> > command line
> > default arguments may not be interspersed with other options.
> >
> >
> > On Thu, Aug 22, 2013 at 3:54 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:
> >
> > > When you see that, it means you have to click on the main .mxml file
> > > before running the external tool.  This is a known pain point we will
> > > address someday.
> > >
> > > On 8/22/13 1:52 PM, "mark goldin" <markzolotoy@gmail.com> wrote:
> > >
> > > >Yes, I was able to build using FlexJS (Debug Buid). While trying
> > > >FalconJX got:
> > > >Variable references empty selection: ${resource_loc}
> > > >
> > > >
> > > >On Thu, Aug 22, 2013 at 3:36 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:
> > > >
> > > >> FlexJS isn't smart about playerversion right now.
> > > >>
> > > >> Edit the flex-config.xml to use FP11.8 and SWFVersion by editing the
> > > >>first
> > > >> two tags:
> > > >>
> > > >>     <!-- Specifies the minimum player version that will run the
> > compiled
> > > >> SWF. -->
> > > >>    <target-player>11.8</target-player>
> > > >>
> > > >>     <!-- Specifies the version of the compiled SWF -->
> > > >>    <swf-version>21</swf-version>
> > > >>
> > > >> -Alex
> > > >>
> > > >>
> > > >> On 8/22/13 1:30 PM, "mark goldin" <markzolotoy@gmail.com> wrote:
> > > >>
> > > >> >Yes, was my mistake. I am running it using external tools and
> getting
> > > >> >this:
> > > >> >C:\temp\FlexJS\frameworks\flex-config.xml:65
> > > >> >Error: unable to open
> > > >> >'C:\temp\FlexJS\frameworks\libs\player\11.1\playerglobal.swc'.
> > > >> >C:\temp\FlexJS\frameworks\flex-config.xml (line: 65)
> > > >> >      </external-library-path>
> > > >> >
> > > >> >I am using Apache 4.10.0 SDK which has 11.8 for player. Should
I
> > > >>download
> > > >> >a
> > > >> >SDK again for a different player version and repeat the whole
> thing?
> > > >> >
> > > >> >
> > > >> >On Thu, Aug 22, 2013 at 12:40 PM, Peter Ent <pent@adobe.com>
> wrote:
> > > >> >
> > > >> >> Did you select the main app and then compile it with the
external
> > > >>tools
> > > >> >> (Run->External Tools->FlexJS) ? And even if you did,
it is
> possible
> > > >>that
> > > >> >> automatic compilation in Flash Builder could have decided
to
> > > >>re-compile
> > > >> >> the code on you. Best to turn that off if you can.
> > > >> >>
> > > >> >> Peter Ent
> > > >> >> Flex SDK Team
> > > >> >> Adobe Systems
> > > >> >>
> > > >> >> On 8/22/13 12:28 PM, "Alex Harui" <aharui@adobe.com>
wrote:
> > > >> >>
> > > >> >> >Instead of starting from scratch, try modifying an existing
> > example.
> > > >> >> >
> > > >> >> >Go here:
> > > >> >> >
> > > >> >>
> > > >> >>
> > > >>
> > > >>
> > >
> >
> http://people.apache.org/~aharui/FlexJS/DataBindingTest/bin-release/DataB
> > > >> >>i
> > > >> >> >n
> > > >> >> >dingTest.html
> > > >> >> >
> > > >> >> >Right-click and choose View Source.
> > > >> >> >
> > > >> >> >-Alex
> > > >> >> >
> > > >> >> >On 8/22/13 9:24 AM, "mark goldin" <markzolotoy@gmail.com>
> wrote:
> > > >> >> >
> > > >> >> >>Now when I am running this:
> > > >> >> >><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
> > > >> >> >><basic:Application
> > > >> >>
> > > >>
> > > >>>>>>xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009"<
> > > http://ns.adobe.com/mxml/200
> > > >>>>>>9
> > > >> >
> > > >> >> >>
> > > >>xmlns:basic="library://ns.apache.org/flexjs/basic"
> > > >> >> >>                   >
> > > >> >> >></basic:Application>
> > > >> >> >>I am getting the following error:
> > > >> >> >>TypeError: Error #1009: Cannot access a property
or method of a
> > > >>null
> > > >> >> >>object
> > > >> >> >>reference. at
> > > >> >>
> > > >>
> > >
> >
> >>>>>>org.apache.flex.core::Application/initHandler()[/Users/aharui/git/fle
> > > >>>>>>x/
> > > >> >>>>ma
> > > >> >> >>s
> > > >> >>
> > > >>
> > >
> >
> >>>>>>ter/flex-asjs/frameworks/as/src/org/apache/flex/core/Application.as:5
> > > >>>>>>8]
> > > >> >> >>Any idea?
> > > >> >> >>On Wed, Aug 21, 2013 at 5:02 PM, mark goldin
> > > >><markzolotoy@gmail.com>
> > > >> >> >>wrote:
> > > >> >> >>
> > > >> >> >>> Yes, you are correct. After coping the whole
FlexJSOverlay
> > folder
> > > >> >>into
> > > >> >> >>> c:\temp it worked fine. Thanks!!!!
> > > >> >> >>>
> > > >> >> >>>
> > > >> >> >>> On Wed, Aug 21, 2013 at 4:56 PM, Alex Harui
<
> aharui@adobe.com>
> > > >> >>wrote:
> > > >> >> >>>
> > > >> >> >>>> I would advise against having both a c:\Temp
and c:\temp
> > > >>folders.
> > > >> >>I
> > > >> >> >>>> didn't even think it was possible on Windows.
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> Are you sure that you copied all of FlexJSOverlay
to
> c:\Temp?
> > > >>It
> > > >> >>is
> > > >> >> >>>> acting like just the .bat file is there.
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> -Alex
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> ----------
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> From:  mark goldin <markzolotoy@gmail.com>
> > > >> >> >>>> Reply-To:  "users@flex.apache.org" <users@flex.apache.org>
> > > >> >> >>>> Date:  Wednesday, August 21, 2013 2:43 PM
> > > >> >> >>>> To:  "users@flex.apache.org" <users@flex.apache.org>
> > > >> >> >>>> Subject:  Re: FlexJS
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> Nope, still the same.
> > > >> >> >>>> Console:
> > > >> >> >>>> C:\Temp>deploy.bat C:\temp\4.10.0 C:\temp\FlexJS
>
> c:\log1.txt
> > > >> >> >>>> '.*' is not recognized as an internal or
external command,
> > > >> >> >>>> operable program or batch file.
> > > >> >> >>>> '.*' is not recognized as an internal or
external command,
> > > >> >> >>>> operable program or batch file.
> > > >> >> >>>> File not found - *.*
> > > >> >> >>>> File not found - *.*
> > > >> >> >>>> File not found - *.*
> > > >> >> >>>> File not found - *.*
> > > >> >> >>>> File not found - *.*
> > > >> >> >>>> File not found - *.*
> > > >> >> >>>> File not found - *.*
> > > >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
> > > >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
> > > >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
> > > >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
> > > >> >> >>>> 'setuplaunches.bat' is not recognized as
an internal or
> > external
> > > >> >> >>>>command,
> > > >> >> >>>> operable program or batch file.
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> File: Attached
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> On Wed, Aug 21, 2013 at 4:28 PM, Alex Harui
> > > >> >> >>>> <aharui@adobe.com> wrote:
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> OK, I think I know what is going on.  I
got fooled by
> thinking
> > > >> >>you'd
> > > >> >> >>>> copied the entire console output into the
email.  The log
> file
> > > >> >>implies
> > > >> >> >>>> that deploy.bat is having problems because
ther eis a space
> in
> > > >>the
> > > >> >> >>>>path to
> > > >> >> >>>> FlexJSOverlay.  Try moving it out of "Program
Files" to some
> > > >>path
> > > >> >> >>>>without
> > > >> >> >>>> spaces.
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> -Alex
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> From:  mark goldin <markzolotoy@gmail.com>
> > > >> >> >>>> Reply-To:  "users@flex.apache.org" <users@flex.apache.org>
> > > >> >> >>>> Date:  Wednesday, August 21, 2013 2:14 PM
> > > >> >> >>>> To:  "users@flex.apache.org" <users@flex.apache.org>
> > > >> >> >>>> Subject:  Re: FlexJS
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> It worked fine with xcopy.
> > > >> >> >>>> But not with deploy.bat. I redirected output
into a file.
> Here
> > > >>is
> > > >> >>what
> > > >> >> >>>>the
> > > >> >> >>>> console shows:
> > > >> >> >>>> C:\Program Files\Adobe\FlexJSOverlay>deploy.bat
> C:\temp\4.10.0
> > > >> >> >>>> C:\temp\FlexJS >
> > > >> >> >>>> c:\log1.txt
> > > >> >> >>>> '.*' is not recognized as an internal or
external command,
> > > >> >> >>>> operable program or batch file.
> > > >> >> >>>> '.*' is not recognized as an internal or
external command,
> > > >> >> >>>> operable program or batch file.
> > > >> >> >>>> Invalid number of parameters
> > > >> >> >>>> Invalid number of parameters
> > > >> >> >>>> Invalid number of parameters
> > > >> >> >>>> Invalid number of parameters
> > > >> >> >>>> Invalid number of parameters
> > > >> >> >>>> Invalid number of parameters
> > > >> >> >>>> Invalid number of parameters
> > > >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
> > > >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
> > > >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
> > > >> >> >>>> The system cannot find the file specified.
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> and attached is the output file.
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> On Wed, Aug 21, 2013 at 3:39 PM, Alex Harui
> > > >> >> >>>> <aharui@adobe.com> wrote:
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> If you haven't, try it from the command
line, see if it
> works,
> > > >>and
> > > >> >> >>>>report
> > > >> >> >>>> the output if it doesn't.  It won't create
a FlexJS SDK, but
> > at
> > > >> >>least
> > > >> >> >>>> we'll know if that step can work at all.
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> Then try it again from deploy.bat and see
if it works and
> > report
> > > >> >>the
> > > >> >> >>>> output if it doesn't work.  It may have
failed for different
> > > >> >>reasons
> > > >> >> >>>>than
> > > >> >> >>>> your earlier attempts.
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> -Alex
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> On 8/21/13 1:36 PM, "mark goldin" <markzolotoy@gmail.com>
> > > wrote:
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>> >I probably misunderstood. I did not
run it manually. I used
> > > >> >> >>>>deploy.bat.
> > > >> >> >>>> >Are
> > > >> >> >>>> >you saying you I need to run xcopy (the
same that is in the
> > > >>deploy
> > > >> >> >>>>file)
> > > >> >> >>>> >manually from command line?
> > > >> >> >>>> >
> > > >> >> >>>> >
> > > >> >> >>>> >On Wed, Aug 21, 2013 at 3:33 PM, Alex
Harui <
> > aharui@adobe.com>
> > > >> >> wrote:
> > > >> >> >>>> >
> > > >> >> >>>> >> Your replies indicate that you
tried to run xcopy from
> the
> > > >> >>commmand
> > > >> >> >>>> >>prompt
> > > >> >> >>>> >> and it did not copy flex-sdk-description.xml
and other
> > files.
> > > >> >>If
> > > >> >> >>>> that's
> > > >> >> >>>> >> true, what was the console output?
> > > >> >> >>>> >>
> > > >> >> >>>> >> -Alex
> > > >> >> >>>> >>
> > > >> >> >>>> >> On 8/21/13 1:31 PM, "mark goldin"
<markzolotoy@gmail.com
> >
> > > >> wrote:
> > > >> >> >>>> >>
> > > >> >> >>>> >> >Alex,
> > > >> >> >>>> >> >What do you mean by "manual
xcopy"?
> > > >> >> >>>> >> >
> > > >> >> >>>> >> >
> > > >> >> >>>> >> >On Wed, Aug 21, 2013 at 3:26
PM, Alex Harui
> > > >><aharui@adobe.com>
> > > >> >> >>>>wrote:
> > > >> >> >>>> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> Mark,
> > > >> >> >>>> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> There's a good chance
we'll solve this problem faster
> if
> > > >>you
> > > >> >> >>>>take
> > > >> >> >>>> the
> > > >> >> >>>> >> >>time
> > > >> >> >>>> >> >> to answer all of the questions
we ask of you.
> > > >> >> >>>> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> What was the output from
the manual xcopy?  If a
> manual
> > > >>xcopy
> > > >> >> >>>>won't
> > > >> >> >>>> >>work
> > > >> >> >>>> >> >> there may be some permissions
issue with the
> destination
> > > >> >>folder
> > > >> >> >>>>or
> > > >> >> >>>> >>maybe
> > > >> >> >>>> >> >> xcopy usage is restricted
somehow.
> > > >> >> >>>> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> -Alex
> > > >> >> >>>> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> On 8/21/13 1:12 PM, "mark
goldin" <
> > markzolotoy@gmail.com>
> > > >> >> wrote:
> > > >> >> >>>> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >No, I checked,  source
SDK has these files.
> > > >> >> >>>> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >On Wed, Aug 21, 2013
at 2:59 PM, Alex Harui
> > > >> >><aharui@adobe.com>
> > > >> >> >>>> >>wrote:
> > > >> >> >>>> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> Well, that implies
that the manual copy you made of
> > > >> >> >>>> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> "C:\Program Files\Adobe\Adobe
Flash Builder 4.7 (64
> > > >> >> >>>> >>Bit)\sdks\4.10.0"
> > > >> >> >>>> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> was not correct,
or the folder you copied is also
> > not a
> > > >> >>valid
> > > >> >> >>>> Flex
> > > >> >> >>>> >> >>SDK.
> > > >> >> >>>> >> >> >> Please make sure
that C:\temp\4.10.0 contains a
> valid
> > > >> >>copy of
> > > >> >> >>>>a
> > > >> >> >>>> >>Flex
> > > >> >> >>>> >> >>SDK
> > > >> >> >>>> >> >> >> before attempting
to run deploy.bat.
> > > >> >> >>>> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> -Alex
> > > >> >> >>>> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> On 8/21/13 12:54
PM, "mark goldin"
> > > >><markzolotoy@gmail.com
> > > >> >
> > > >> >> >>>> wrote:
> > > >> >> >>>> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >Yes, no,
no.
> > > >> >> >>>> >> >> >> >C:\Program
Files\Adobe\FlexJSOverlay>xcopy /s
> > > >> >> >>>>C:\temp\4.10.0\*.*
> > > >> >> >>>> >> >> >> >C:\temp\FlexJS
> > > >> >> >>>> >> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >On Wed, Aug
21, 2013 at 2:43 PM, Alex Harui
> > > >> >> >>>><aharui@adobe.com>
> > > >> >> >>>> >> >>wrote:
> > > >> >> >>>> >> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> Did
you verify that your copy in C:\temp\4.10.0
> > has
> > > >> >> >>>> >> >>frameworks/libs,
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> flex-sdk-description.xml,
and
> > > >> >>frameworks/flex-config.xml?
> > > >> >> >>>> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> What
does the output to the console now say at
> the
> > > >> >>point
> > > >> >> >>>>of
> > > >> >> >>>> the
> > > >> >> >>>> >> >> >>xcopy?
> > > >> >> >>>> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> -Alex
> > > >> >> >>>> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> On 8/21/13
11:46 AM, "mark goldin"
> > > >> >><markzolotoy@gmail.com
> > > >> >> >
> > > >> >> >>>> >>wrote:
> > > >> >> >>>> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >C:\Program
Files\Adobe\FlexJSOverlay>deploy.bat
> > > >> >> >>>> C:\temp\4.10.0
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >C:\temp\FlexJS
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >same
problem - no Flex SDK
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >On
Wed, Aug 21, 2013 at 1:40 PM, OmPrakash
> > > >>Muppirala
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> ><bigosmallm@gmail.com>wrote:
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
Instead of
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
C:\Users\*****>"C:\Program
> > > >> >> >>>> >> >>Files\Adobe\FlexJSOverlay\deploy.bat"
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
"C:\Program
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
iles\Adobe\Adobe Flash Builder 4.7 (64
> > > >> >> >>>>Bit)\sdks\4.10.0"
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>"C:\temp\FlexJS"
>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
c:\l
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
og.txt
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
can you try:
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
C:\Program
> Files\Adobe\FlexJSOverlay>deploy.bat
> > > >> >> >>>>"C:\Program
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
iles\Adobe\Adobe Flash Builder 4.7 (64
> > > >> >> >>>>Bit)\sdks\4.10.0"
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>"C:\temp\FlexJS"
>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
c:\l
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
og.txt
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
That is, run deploy.bat from its directory.
> >  That
> > > >> >>seems
> > > >> >> >>>>to
> > > >> >> >>>> >>be
> > > >> >> >>>> >> >>the
> > > >> >> >>>> >> >> >> >>only
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
difference between my successful attempt and
> > > >>yours.
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
On Wed, Aug 21, 2013 at 11:35 AM, mark goldin
> > > >> >> >>>> >> >> >><markzolotoy@gmail.com
> > > >> >> >>>> >> >> >> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
wrote:
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> I ran it without quotes - same.
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> On Wed, Aug 21, 2013 at 1:21 PM, Alex Harui
> > > >> >> >>>> >> >><aharui@adobe.com>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >>wrote:
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > I wonder if the bat file is having
> problems
> > > >>with
> > > >> >> >>>>spaces
> > > >> >> >>>> >>in
> > > >> >> >>>> >> >>the
> > > >> >> >>>> >> >> >> >>path
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>and
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > the surrounding quotes.  Can you try
> > manually
> > > >> >> >>>>copying
> > > >> >> >>>> >>the
> > > >> >> >>>> >> >> >>source
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
folders
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > to a place without spaces and then run
> > deploy
> > > >> >> >>>>without
> > > >> >> >>>> >> >>quotes?
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > -Alex
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > ---------
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> >
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >>
> > > >> >> >>>> >> >>
> > > >> >> >>>> >>
> > > >> >> >>>> >>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>>
> > > >> >> >>>
> > > >> >> >
> > > >> >>
> > > >> >>
> > > >>
> > > >>
> > >
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message