flex-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Reade (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (FLEX-34754) Spark VideoPlayer does not display video (only audio) since Flex SDK 4.11
Date Tue, 17 Feb 2015 12:13:11 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/FLEX-34754?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

David Reade updated FLEX-34754:
-------------------------------
    Description: 
The Spark VideoPlayer/VideoDisplay components do not display video. Audio streams fine, but
where the video should be it's black/blank. The video duration is populated and the seek bar
moves and can be controlled but when seeking to another position, the video still does not
display but the audio can be heard.

Switching to Flex SDK 4.10 or older immediately resolves the problem. This bug can be replicated
using Flex SDK 4.11, 4.12, 4.12.1, 4.13 and 4.14. All SDKs were downloaded using the installer
and Flash Player 16 and AIR 16 was selected for each SDK.

The Flex project does not have any additional customisations.

I am trying to stream videos using Wowza Media Server 4.1.1 running on CentOS 6.6 x64. As
I say the video streams perfectly fine when using Flex SDK 4.10, 4.9.1, 4.9.0, 4.8.0 and 4.6.0.

Could the OSMF update in Flex SDK 4.11 be the cause?

Source code as follows:

{code}
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<s:WindowedApplication xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009" 
                       xmlns:s="library://ns.adobe.com/flex/spark" 
                       xmlns:mx="library://ns.adobe.com/flex/mx"
                       creationComplete="maximize()">
    <s:VideoPlayer source="rtmp://hostname/video/mp4:filename.mp4"/>
</s:WindowedApplication>
{code}

  was:
The Spark VideoPlayer/VideoDisplay components do not display video. Audio streams fine, but
where the video should be it's black/blank. The video duration is populated and the seek bar
moves and can be controlled but when seeking to another position, the video still does not
display but the audio can be heard.

Switching to Flex SDK 4.10 or older immediately resolves the problem. This bug can be replicated
using Flex SDK 4.11, 4.12, 4.12.1, 4.13 and 4.14. All SDKs were downloaded using the installer
and Flash Player 16 and AIR 16 was selected for each SDK.

The Flex project does not have any additional customisations.

I am trying to stream videos using Wowza Media Server 4.1.1 running on CentOS 6.6 x64. As
I say the video streams perfectly fine when using Flex SDK 4.10, 4.9.1, 4.9.0, 4.8.0 and 4.6.0.

Could the OSMF update in Flex SDK 4.11 be the cause?

Source code as follows:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<s:WindowedApplication xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009" 
                       xmlns:s="library://ns.adobe.com/flex/spark" 
                       xmlns:mx="library://ns.adobe.com/flex/mx"
                       creationComplete="maximize()">
    <s:VideoPlayer source="rtmp://hostname/video/mp4:filename.mp4"/>
</s:WindowedApplication>


> Spark VideoPlayer does not display video (only audio) since Flex SDK 4.11
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: FLEX-34754
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/FLEX-34754
>             Project: Apache Flex
>          Issue Type: Bug
>          Components: Spark: VideoPlayer
>    Affects Versions: Apache Flex 4.11.0, Apache Flex 4.12.0, Apache Flex 4.13.0, Apache
Flex 4.12.1, Apache Flex 4.14.0
>            Reporter: David Reade
>            Priority: Blocker
>
> The Spark VideoPlayer/VideoDisplay components do not display video. Audio streams fine,
but where the video should be it's black/blank. The video duration is populated and the seek
bar moves and can be controlled but when seeking to another position, the video still does
not display but the audio can be heard.
> Switching to Flex SDK 4.10 or older immediately resolves the problem. This bug can be
replicated using Flex SDK 4.11, 4.12, 4.12.1, 4.13 and 4.14. All SDKs were downloaded using
the installer and Flash Player 16 and AIR 16 was selected for each SDK.
> The Flex project does not have any additional customisations.
> I am trying to stream videos using Wowza Media Server 4.1.1 running on CentOS 6.6 x64.
As I say the video streams perfectly fine when using Flex SDK 4.10, 4.9.1, 4.9.0, 4.8.0 and
4.6.0.
> Could the OSMF update in Flex SDK 4.11 be the cause?
> Source code as follows:
> {code}
> <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
> <s:WindowedApplication xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009" 
>                        xmlns:s="library://ns.adobe.com/flex/spark" 
>                        xmlns:mx="library://ns.adobe.com/flex/mx"
>                        creationComplete="maximize()">
>     <s:VideoPlayer source="rtmp://hostname/video/mp4:filename.mp4"/>
> </s:WindowedApplication>
> {code}



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message