flex-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Amir Guterman (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (FLEX-34642) Playing recorded video from Wowza in a Spark VideoDisplay shows black screen but plays sound only
Date Sat, 22 Nov 2014 16:28:34 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/FLEX-34642?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14222029#comment-14222029
] 

Amir Guterman commented on FLEX-34642:
--------------------------------------

This solved my problem!

I just want to mention that, I was able to play the recorded video with a Wowza application
called "videorecording" and not the "vod" one. Instead of playing streamed .mp4 file, I used
.flv file and my iOS app was able to decode and view the video perfectly.

videoSource.host = "rtmp://0.0.0.0/videorecording";
videoSource.streamType = StreamType.RECORDED;
videoItem.streamName = "flv:sample.flv";

I also had to put this line:
OSMFSettings.enableStageVideo = false;
before the <s:VideoDisplay> object creates, so I put this on:
preinitialize="application1_preinitializeHandler(event)" 
addedToStage="application1_addedToStageHandler(event)" 
(only need one of them)
I read that this property should be set before the control is initialized

Thank you so much Justin and Erik!

> Playing recorded video from Wowza in a Spark VideoDisplay shows black screen but plays
sound only
> -------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: FLEX-34642
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/FLEX-34642
>             Project: Apache Flex
>          Issue Type: Bug
>          Components: Spark Components
>    Affects Versions: Apache Flex 4.13.0, Apache Flex 4.12.1
>         Environment: iMac (20-inch, Early 2009), 2.66 GHz Intel Core 2 Duo, 4 GB 1067
MHz DDR3, NVIDIA GeForce 9400 256 MB.
> Mac OS Yosemete, Flash Builder 4.6, AIR 14.0 / 15.0, (iOS project)
>            Reporter: Amir Guterman
>              Labels: stream, video, videodisplay
>             Fix For: Apache Flex 4.10.0
>
>         Attachments: ApplicationStageVideoEnableSkin.mxml
>
>
> When trying to play a stream of recorded video file using Wowza 3.6.3, displayed in a
Spark VideoDisplay component, the video is being played, can hear sound, but no picture only
black screen.
> This bug happens only on version 4.12.0 and after.
> The bug doesn't happen on version 4.10.0 and before.
> code for reproducing the bug:
> ---------------------------------------
> var videoSource:DynamicStreamingVideoSource = new DynamicStreamingVideoSource();
> var videoStream:Vector.<DynamicStreamingVideoItem> = new Vector.<DynamicStreamingVideoItem>();
> var videoItem:DynamicStreamingVideoItem = new DynamicStreamingVideoItem();
> videoSource.host = "rtmp://0.0.0.0/vod";
> videoSource.streamType = StreamType.RECORDED;
> videoItem.streamName = "mp4:sample.mp4";
> videoStream.push(videoItem);
> videoItem.bitrate=128000;
> videoSource.streamItems = videoStream;
> vidPlayer.source = null;
> vidPlayer.source = videoSource;
> <s:VideoDisplay id="vidPlayer" autoPlay="true" />



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message