flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jason Taylor <ja...@dedoose.com>
Subject RE: iOS video help
Date Wed, 09 Dec 2015 19:24:01 GMT
it dosen't even try to play, the player controls don't progress.  I plugged in OSMF with logging
turned on and I don't see anything that looks like an error.


-----Original Message-----
From: omuppi1@gmail.com [mailto:omuppi1@gmail.com] On Behalf Of OmPrakash Muppirala
Sent: Tuesday, December 08, 2015 6:44 PM
To: dev@flex.apache.org
Subject: Re: iOS video help

I don't know much about this,  but have you tried setting the application's backgroundAlpha
to 0?

Thanks,
Om
On Dec 8, 2015 3:42 PM, "Jason Taylor" <jason@dedoose.com> wrote:

> no matter what framework / air version I use, renderMode = direct, 
> OSMFSettings.enableStageVideo = false, I cannot get the following 
> application to play video on any iOS device or simulator:
>
> <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <s:Application 
> xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009"
> xmlns:s="library://ns.adobe.com/flex/spark"
> creationComplete="OnCreationComplete(event)">
>     <s:VGroup width="100%" height="100%">
>         <s:VideoPlayer width="100%" height="100%" source="
> http://dev.dedoose.com/HttpVideo/ce81d033-145d-432d-99b8-cb48105ea5a8/
> ResourceVideoData/11c2ccf3-765c-4381-bfd8-264a8fa5bdfa.f4m
> "/>
>     </s:VGroup>
>     <fx:Script><![CDATA[
>         import org.osmf.utils.OSMFSettings;
>
>         private function OnCreationComplete(event:FlexEvent):void {
>             OSMFSettings.enableStageVideo = false;
>         }
>         import mx.events.FlexEvent;
>         ]]></fx:Script>
> </s:Application>
>
>
>
Mime
View raw message