flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Josh Tynjala <joshtynj...@gmail.com>
Subject Re: [DISCUSS] Release Apache FlexJS 0.5.0
Date Tue, 20 Oct 2015 22:04:52 GMT
I don't think we should rely on someone having the debugger version of
Flash Player installed in a browser. I'm pretty sure that I only have the
release player installed these days. I haven't debugged a SWF in a browser
in a very long time.

- Josh

On Tue, Oct 20, 2015 at 2:56 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:

>
>
> On 10/20/15, 12:26 PM, "Harbs" <harbs.lists@gmail.com> wrote:
> >
> >I’m now getting an error here:
> >
> >Core:
> >
> >clean:
> >
> >compile:
> >Compiling libs/Core.swc
> >FLEX_HOME:
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-src
> >FALCON_HOME:
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/falconjx/compiler/generated/
> >dist/sdk
> >Created dir:
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-src
> >/frameworks/projects/Core/js/out
> >Loading configuration:
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-src
> >/frameworks/projects/Core/compile-config.xml
> >
> >409131 bytes written to
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-src
> >/frameworks/libs/Core.swc in 3.699 seconds
> >
> >test:
> >
> >clean:
> >
> >compile:
> >Compiling FlexUnitFlexJSApplication.swf
> >FLEX_HOME:
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-src
> >FALCON_HOME:
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/falconjx/compiler/generated/
> >dist/sdk
> >FLEXUNIT_HOME: /Users/harbs/Documents/ApacheFlex/flex-flexunit
> >Loading configuration:
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-src
> >/frameworks/flex-config.xml
> >
> >135896 bytes written to
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-src
> >/frameworks/projects/Core/as/tests/FlexUnitFlexJSApplication.swf in 3.713
> >seconds
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/flex-flexunit/FlexUnit4/target/flexunit-
> >4.3.0-20140410-as3_4.12.0.swc
> >Warning: The definition mx.utils.ObjectUtil depended on by
> >org.flexunit.runner.Description in the SWC
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/flex-flexunit/FlexUnit4/target/flexunit-
> >4.3.0-20140410-as3_4.12.0.swc could not be found
> >
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/flex-flexunit/FlexUnit4/target/flexunit-
> >4.3.0-20140410-as3_4.12.0.swc
> >Warning: The definition mx.utils.StringUtil depended on by
> >flexunit.framework.AsyncTestHelper in the SWC
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/flex-flexunit/FlexUnit4/target/flexunit-
> >4.3.0-20140410-as3_4.12.0.swc could not be found
> >
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/flex-flexunit/FlexUnit4/target/flexunit-
> >4.3.0-20140410-as3_4.12.0.swc
> >Warning: The definition mx.utils.ObjectUtil depended on by
> >flexunit.framework.Assert in the SWC
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/flex-flexunit/FlexUnit4/target/flexunit-
> >4.3.0-20140410-as3_4.12.0.swc could not be found
> >
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/flex-flexunit/FlexUnit4/target/flexunit-
> >4.3.0-20140410-as3_4.12.0.swc
> >Warning: The definition mx.utils.StringUtil depended on by
> >flexunit.framework.Assert in the SWC
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/flex-flexunit/FlexUnit4/target/flexunit-
> >4.3.0-20140410-as3_4.12.0.swc could not be found
> >
> >
> >test:
> >Created dir:
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-src
> >/frameworks/projects/Core/as/tests/out
> >Validating task attributes ...
> >Generating default values ...
> >Using the following settings for the test run:
> >       FLEX_HOME:
> >[/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-sr
> >c]
> >       haltonfailure: [false]
> >       headless: [false]
> >       display: [99]
> >       localTrusted: [true]
> >       player: [flash]
> >       command: [/Applications/Safari.app/Contents/MacOS/Safari]
> >       port: [1024]
> >       swf:
> >[/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-sr
> >c/frameworks/projects/Core/as/tests/FlexUnitFlexJSApplication.swf]
> >       timeout: [90000ms]
> >       toDir:
> >[/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-sr
> >c/frameworks/projects/Core/as/tests/out]
> >Setting up server process ...
> >Starting server ...
> >Opening server socket on port [1024].
> >Waiting for client connection ...
> >Entry
> >[/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-sr
> >c/frameworks/projects/Core/as/tests] already available in local trust
> >file at [/Users/harbs/Library/Preferences/Macromedia/Flash
> >Player/#Security/FlashPlayerTrust/flexUnit.cfg].
> >Executing '/Applications/Safari.app/Contents/MacOS/Safari' with arguments:
> >'/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/apache-flex-flexjs-0.5.0-sr
> >c/frameworks/projects/Core/as/tests/FlexUnitFlexJSApplication.swf'
> >
> >The ' characters around the executable and arguments are
> >not part of the command.
> >
> >
> >Stopping server ...
> >End of test data reached, sending acknowledgement to player ...
> >Closing client connection ...
> >Closing server on port [1024] ...
> >
> >BUILD FAILED
> >/Users/harbs/Documents/ApacheFlex/FlexJS0.5.0/ApproveFlexJS.xml:381: The
> >following error occurred while executing this line:
>
> Hmm.  For me, my console looks more like:
>
>  [flexunit]
>  [flexunit] Opening server socket on port [1024].
>  [flexunit] Waiting for client connection ...
>  [flexunit] Client connected.
>  [flexunit] Setting inbound buffer size to [262144] bytes.
>  [flexunit] Receiving data ...
>  [flexunit] Sending acknowledgement to player to start sending test data
> ...
>  [flexunit]
>  [flexunit]
>  [flexunit] Stopping server ...
>  [flexunit] End of test data reached, sending acknowledgement to player ...
>  [flexunit] Closing client connection ...
>  [flexunit] Closing server on port [1024] ...
>  [flexunit] Analyzing reports ...
>
>
>
> So it appears the client never connected.  Did the browser show up and did
> it try to show a SWF?  Maybe you need a debugger player in the browser as
> well?
>
> -Alex
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message