flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Schmalle <teotigraphix...@gmail.com>
Subject Re: [FlexJS - FlaconJx] GIT checkout and compiling
Date Wed, 13 May 2015 20:59:56 GMT
Heh, figures I just looked at the terminal and it was compiler.tests/temp.
Added that and all the MXML functional test now pass.

On Wed, May 13, 2015 at 4:52 PM, Michael Schmalle <teotigraphixllc@gmail.com
> wrote:

> Alex, how do I find out which files/directories to add?
>
> On Tue, May 12, 2015 at 7:44 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:
>
>> Some of the tests run SWFs that load files from the file system.  The
>> folder contains those files need to be added to the trusted folders for
>> Flash.
>>
>> See:
>>
>> http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/setting
>> s_manager04.html
>> <http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager04.html>
>>
>> -Alex
>>
>> On 5/12/15, 3:54 PM, "Michael Schmalle" <teotigraphixllc@gmail.com>
>> wrote:
>>
>> >@Alex What does this mean when running the MXML unit tests;
>> >
>> >SecurityError: Error #2017: Only trusted local files may cause the Flash
>> >Player to exit.
>> >    at flash.system::System$/exit()
>> >    at MXMLPropertyBooleanTests3309775719849501228/enterFrameHandler()
>> >    at MXMLPropertyBooleanTests3309775719849501228/>0()
>> >
>> >I am using the worn debugger? What is the exact debugger I need to the
>> >FLASHDEBUGGER_HOME value?
>> >
>> >On Tue, May 12, 2015 at 6:32 PM, Michael Schmalle
>> ><teotigraphixllc@gmail.com
>> >> wrote:
>> >
>> >> Eh, I went by the README instructions in the falcon dir which is
>> >>different
>> >> then the ones you gave me. No, I didn't run ant all, and the problem
>> was
>> >> actually the download.xml didn't run on all the projects. :)
>> >>
>> >> My bad.
>> >>
>> >> On Tue, May 12, 2015 at 6:27 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:
>> >>
>> >>>
>> >>>
>> >>> On 5/12/15, 3:18 PM, "Michael Schmalle" <teotigraphixllc@gmail.com>
>> >>> wrote:
>> >>>
>> >>> >
>> >>> >BTW I get this problem when in Eclipse after the builds;
>> >>> >
>> >>> >http://snag.gy/IPNkD.jpg
>> >>> >
>> >>> >
>> >>> >@Alex So for eclipse dev, the compiler projects don't work out of
the
>> >>> box.
>> >>>
>> >>> True.  I’m not sure there is a way to do it, either.  You have to
set
>> >>> ANT_OPTS to an ant.jar under Eclipse/Preferences/ClassPath Variables.
>> >>>
>> >>> You sure you ran the Falcon build?  It should have downloaded those
>> >>>libs
>> >>> Eclipse is complaining about.  Maybe try running “ant all” in the
root
>> >>>of
>> >>> flex-falcon.
>> >>>
>> >>> -Alex
>> >>>
>> >>>
>> >>
>>
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message