flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Schmalle <teotigraphix...@gmail.com>
Subject Re: [FlexJS - FlaconJx] GIT checkout and compiling
Date Wed, 13 May 2015 22:26:01 GMT
No problem, I just said I was going to take a couple days "off" from mobile
dev to get this stuff working.

I am pretty happy how far I got in 1.5 days from being away from this for 2
years. I have the core FlexJS ActionScript and JavaScript loaded as a dev
project in IntelliJ right now, blows FlashBuilder away.

Just need to get a simple example of an actual FlexJS project running in
IntelliJ and I can start to digest this whole framework again.

Mike

On Wed, May 13, 2015 at 6:23 PM, Frédéric THOMAS <webdoublefx@hotmail.com>
wrote:

> Hi Mike,
>
> I have to delay the re-writing of the Falcon IJ setup for at least one
> more day.
>
> Frédéric THOMAS
>
> > Date: Wed, 13 May 2015 17:55:58 -0400
> > Subject: Re: [FlexJS - FlaconJx] GIT checkout and compiling
> > From: teotigraphixllc@gmail.com
> > To: dev@flex.apache.org
> >
> > Sorry for the noise. I installed FP in IE and I FINALLY got asjs repo to
> > build! All swcs and cross compile seemed to work.
> >
> > So now for the next phase, I guess I am at where piotrz is at with
> > IntelliJ, seeing if I can get it to recognize stuff.
> >
> > @piotrz I should be of some help in the next couple days, I didn't answer
> > any of your posts because I wanted to build FlexJS from source not
> > download, since I am going to be developing it, I wanted the birthing
> pains
> > of this build system. Oh yeah...
> >
> > Mike
> >
> > On Wed, May 13, 2015 at 5:49 PM, Michael Schmalle <
> teotigraphixllc@gmail.com
> > > wrote:
> >
> > > Alex, what is the FlexJS build trying todo when it opens Explorer? Unit
> > > tests? So if that is true, I need the Flash Player installed in it
> right? I
> > > NEVER use IE so, I am sure this is the case, the build is failing at
> test :
> > > FlexUnitFlexJSApplication.swf
> > >
> > > On Wed, May 13, 2015 at 5:29 PM, Michael Schmalle <
> > > teotigraphixllc@gmail.com> wrote:
> > >
> > >> Well, a day later and I still can't get asjs built.
> > >>
> > >> There is something wrong compler.jx unit tests so I just compiled
> without
> > >> the all.
> > >>
> > >> Then I tried compiling asjs, seems like you have to build flexunit
> first
> > >> correct?
> > >>
> > >> Then I tired building flexunit and get this error;
> > >>
> > >> http://snag.gy/05QYd.jpg
> > >>
> > >> Any ideas? I am just trying to get flexjs where I have something
> > >> compiled. :)
> > >>
> > >> Mike
> > >>
> > >> On Wed, May 13, 2015 at 4:59 PM, Michael Schmalle <
> > >> teotigraphixllc@gmail.com> wrote:
> > >>
> > >>> Heh, figures I just looked at the terminal and it was
> > >>> compiler.tests/temp. Added that and all the MXML functional test now
> pass.
> > >>>
> > >>> On Wed, May 13, 2015 at 4:52 PM, Michael Schmalle <
> > >>> teotigraphixllc@gmail.com> wrote:
> > >>>
> > >>>> Alex, how do I find out which files/directories to add?
> > >>>>
> > >>>> On Tue, May 12, 2015 at 7:44 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com>
> wrote:
> > >>>>
> > >>>>> Some of the tests run SWFs that load files from the file system.
> The
> > >>>>> folder contains those files need to be added to the trusted
> folders for
> > >>>>> Flash.
> > >>>>>
> > >>>>> See:
> > >>>>>
> > >>>>>
> http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/setting
> > >>>>> s_manager04.html
> > >>>>> <
> http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager04.html
> >
> > >>>>>
> > >>>>> -Alex
> > >>>>>
> > >>>>> On 5/12/15, 3:54 PM, "Michael Schmalle" <teotigraphixllc@gmail.com
> >
> > >>>>> wrote:
> > >>>>>
> > >>>>> >@Alex What does this mean when running the MXML unit tests;
> > >>>>> >
> > >>>>> >SecurityError: Error #2017: Only trusted local files may
cause the
> > >>>>> Flash
> > >>>>> >Player to exit.
> > >>>>> >    at flash.system::System$/exit()
> > >>>>> >    at
> MXMLPropertyBooleanTests3309775719849501228/enterFrameHandler()
> > >>>>> >    at MXMLPropertyBooleanTests3309775719849501228/>0()
> > >>>>> >
> > >>>>> >I am using the worn debugger? What is the exact debugger
I need
> to the
> > >>>>> >FLASHDEBUGGER_HOME value?
> > >>>>> >
> > >>>>> >On Tue, May 12, 2015 at 6:32 PM, Michael Schmalle
> > >>>>> ><teotigraphixllc@gmail.com
> > >>>>> >> wrote:
> > >>>>> >
> > >>>>> >> Eh, I went by the README instructions in the falcon
dir which is
> > >>>>> >>different
> > >>>>> >> then the ones you gave me. No, I didn't run ant all,
and the
> > >>>>> problem was
> > >>>>> >> actually the download.xml didn't run on all the projects.
:)
> > >>>>> >>
> > >>>>> >> My bad.
> > >>>>> >>
> > >>>>> >> On Tue, May 12, 2015 at 6:27 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com>
> > >>>>> wrote:
> > >>>>> >>
> > >>>>> >>>
> > >>>>> >>>
> > >>>>> >>> On 5/12/15, 3:18 PM, "Michael Schmalle" <
> teotigraphixllc@gmail.com
> > >>>>> >
> > >>>>> >>> wrote:
> > >>>>> >>>
> > >>>>> >>> >
> > >>>>> >>> >BTW I get this problem when in Eclipse after
the builds;
> > >>>>> >>> >
> > >>>>> >>> >http://snag.gy/IPNkD.jpg
> > >>>>> >>> >
> > >>>>> >>> >
> > >>>>> >>> >@Alex So for eclipse dev, the compiler projects
don't work
> out of
> > >>>>> the
> > >>>>> >>> box.
> > >>>>> >>>
> > >>>>> >>> True.  I’m not sure there is a way to do it,
either.  You have
> to
> > >>>>> set
> > >>>>> >>> ANT_OPTS to an ant.jar under Eclipse/Preferences/ClassPath
> > >>>>> Variables.
> > >>>>> >>>
> > >>>>> >>> You sure you ran the Falcon build?  It should
have downloaded
> those
> > >>>>> >>>libs
> > >>>>> >>> Eclipse is complaining about.  Maybe try running
“ant all” in
> the
> > >>>>> root
> > >>>>> >>>of
> > >>>>> >>> flex-falcon.
> > >>>>> >>>
> > >>>>> >>> -Alex
> > >>>>> >>>
> > >>>>> >>>
> > >>>>> >>
> > >>>>>
> > >>>>>
> > >>>>
> > >>>
> > >>
> > >
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message