flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alessandro Palombaro <alexpalomb...@gmail.com>
Subject Re: PepFlashPlayer Issues
Date Thu, 05 Feb 2015 23:43:29 GMT
I believe I ran into a similar problem... something to do with the display
list and stagevideo. When using stagevideo the video is rendered behind the
display list and the spark skin includes a black rect background in the
displaylist which ends up covering the video. From memory you can either
ensure nothing appears above the video on the displaylist, create a new
skin with no bg, or simply disable omsf.useStageVideo.

Sorry I'm just going by memory here as I'm just on my phone atm, but
hopefully it helps somewhat.
Hi all, all of a sudden today all videos (over here at Dedoose.com) are no
longer playing back in Chrome's PepFlashPlayer.  Our videos are all
multi-bitrate F4M videos.    I've been trying various FlexSDK versions and
well as various OSMF versions and no luck.   Video acts like it's playing,
audio is playing back, but no video image is output.   Everytime I try to
debug our app with the pepflashplayer debug version, the player crashes
instantly, so I haven't been able to see what to do here.   This is about
the 10th time that Google has updated pepflashplayer silently breaking a
feature our app uses.   I'm not quite sure where to turn for help here, and
thus reaching out to you all.     I hate to just spam a message to chrome
users in general asking them not to use chrome, but it's almost at that
~ JT

  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message