flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From OmPrakash Muppirala <bigosma...@gmail.com>
Subject Re: Installer Fails to Load
Date Tue, 21 Oct 2014 21:37:48 GMT
When I run the Installer, here is what the request's response looks like
(From Fiddler)

Request: http://flex.apache.org/installer/sdk-installer-config-4.0.xml

Response:
HTTP/1.1 500 Internal Server Error
Date: Tue, 21 Oct 2014 21:28:45 GMT
Server: Apache/2.4.7 (Ubuntu)
Content-Length: 531
Connection: close
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>500 Internal Server Error</title>
</head><body>
<h1>Internal Server Error</h1>
<p>The server encountered an internal error or
misconfiguration and was unable to complete
your request.</p>
<p>Please contact the server administrator at
 [no address given] to inform them of the time this error occurred,
 and the actions you performed just before this error.</p>
<p>More information about this error may be available
in the server error log.</p>
</body></html>


I think there is a problem with the server itself.

On Tue, Oct 21, 2014 at 2:13 PM, Neil Madsen <lists@cranialinteractive.com>
wrote:

> Just checked the installer badge here [1] and I see this [2]
>
> I can see the flex website but the badge installer won't work either. It
> appears to be failing with the same issue.
>
> [1] http://flex.apache.org/installer.html
> [2] http://snag.gy/Y7Gdy.jpg
>
> Neil
>
> -----Original Message-----
> From: Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com]
> Sent: October-21-14 2:53 PM
> To: dev@flex.apache.org; Neil Madsen
> Subject: Re: Installer Fails to Load
>
> http://status.apache.org shows no known issues.
>
> It never failed for me today.  I think there are at least two HTTP servers
> at Apache, at least one in the US, one in Europe.  I'm on the west coast,
> Harbs is on the east coast, not sure where Justin is today.  Maybe one of
> the servers burped.
>
> -Alex
>
> On 10/21/14, 1:44 PM, "Neil Madsen" <lists@cranialinteractive.com> wrote:
>
> >That could be a good thing in that people are trying to download and a
> >bad thing in that the server can't handle the load :\
> >
> >I'm still getting 500 Errors.
> >I've tried direct download from all browsers (on windows) and from the
> >installer (release & compiled from source).
> >
> >Is there a way to find out if it's only the flex project being affected
> >or if there are other apache servers down?
> >
> >Neil
> >
> >-----Original Message-----
> >From: Alex Harui [mailto:aharui@adobe.com]
> >Sent: October-21-14 2:31 PM
> >To: dev@flex.apache.org
> >Subject: Re: Installer Fails to Load
> >
> >Interesting.  MD5Checker failed to get the file and it is using Ant.
> >It really could be the Apache server this time.
> >
> >Maybe so many people are hitting the server after Om's talk that it
> >can't keep up.
> >
> >-Alex
> >
> >On 10/21/14, 1:21 PM, "Harbs" <harbs.lists@gmail.com> wrote:
> >
> >>Now all three browsers are returning the file.
> >>
> >>On Oct 21, 2014, at 11:20 PM, Harbs <harbs.lists@gmail.com> wrote:
> >>
> >>> Weird. Chrome returns the file, but Safari and Firefox returns a 500
> >>>error.
> >>>
> >>> On Oct 21, 2014, at 11:19 PM, Harbs <harbs.lists@gmail.com> wrote:
> >>>
> >>>> I'm getting a 500 error trying to load the file in my web browser.
> >>>>
> >>>> On Oct 21, 2014, at 11:06 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:
> >>>>
> >>>>> Works for me.  This is a common problem in AIR.  I don't know why
> >>>>>it gets  stuck like that.
> >>>>>
> >>>>> Try hitting that link from a browser, clearing browser caches,
> >>>>>rebooting,  etc.
> >>>>>
> >>>>> -Alex
> >>>>>
> >>>>> On 10/21/14, 12:58 PM, "Neil Madsen"
> >>>>><lists@cranialinteractive.com>
> >>>>>wrote:
> >>>>>
> >>>>>> Getting this error in the log when the installer starts up.
This
> >>>>>>happens  in  the installed version and when I compile from source.
> >>>>>>
> >>>>>> Version 3.1.0 (windows)
> >>>>>> Unable to load
> >>>>>> http://flex.apache.org/installer/sdk-installer-config-4.0.xml
> >>>>>> Error while trying to load XML configuration file: 2032
> >>>>>> Installation aborted
> >>>>>>
> >>>>>> I don't even get a chance to make any selections. Did something
> >>>>>>happen to  that config file?
> >>>>>>
> >>>>>> Neil
> >>>>>
> >>>>
> >>>
> >>
> >
> >
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message