flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Harui <aha...@adobe.com>
Subject Re: Air iOS app - Blank white screen
Date Fri, 28 Mar 2014 03:53:55 GMT
So did the "can't run scripts" limitation go away?

On 3/27/14 8:48 PM, "OmPrakash Muppirala" <bigosmallm@gmail.com> wrote:

>On Thu, Mar 27, 2014 at 8:38 PM, Greg Dove <greg.dove@gmail.com> wrote:
>
>> I think even if it is embedde correctly, if it is embedded as a
>>ByteArray
>> then I don't think that works on iOS, because Loader.loadBytes doesn't
>>work
>> I think.
>>
>>
>Loader.loadBytes does work.  I am able to load a font compiled into a swf
>during runtime and change the font of a given TLF label.
>
>Thanks,
>Om
>
>
>>
>> On Fri, Mar 28, 2014 at 4:27 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:
>>
>> > You might want to verify that the embeds are there in the final
>>package.
>> > I don't know if there is a dump tool so you might need to instrument
>>your
>> > code.
>> >
>> > On 3/27/14 5:33 PM, "Flexicious.com" <flexicious@gmail.com> wrote:
>> >
>> > >Spark image same story. We have the mx lib in the build path. We are
>> using
>> > >mx and spark components across the app. Everything works fine, until
>>you
>> > >introduce swfs as the source for an image control .
>> > >
>> > >
>> > >On Thu, Mar 27, 2014 at 11:57 AM, OmPrakash Muppirala
>> > ><bigosmallm@gmail.com>wrote:
>> > >
>> > >> On Mar 27, 2014 6:34 AM, "Alex Harui" <aharui@adobe.com> wrote:
>> > >> >
>> > >> > Pretty sure loading SWFs, even embedded SWFs at runtime is not
>> > >>allowed on
>> > >> > IOS because of the restriction on interpreted code.
>> > >>
>> > >> There is no technical limitation for this.  Swfs should load fine.
>> It
>> > >>may
>> > >> not pass through the App store approval process, though.
>> > >>
>> > >> Flexicious, try using a spark Image instead of the mx one.  The mx
>> swcs
>> > >>are
>> > >> excluded from the app during the mobile compilation process.  No
>> compile
>> > >> errors, but it will end up failing in runtime.
>> > >>
>> > >> You need to either remove all references to mx components or add
>>the
>> > >>mx.swc
>> > >> manually in to your build path.
>> > >>
>> > >> Thanks,
>> > >> Om
>> > >>
>> > >> >
>> > >> > -Alex
>> > >> >
>> > >> > On 3/27/14 6:08 AM, "Flexicious.com" <flexicious@gmail.com>
>>wrote:
>> > >> >
>> > >> > >Thanks Alex - we did try that - for some reason it choked
right
>> > >>before
>> > >> it
>> > >> > >could alert the message. We seem to have narrowed down the
>>problem
>> to
>> > >> > >images that use swf files as source. Once we remove these
>>images,
>> the
>> > >> app
>> > >> > >loads. So that begs the question, how do you get the Image
>> component
>> > >>to
>> > >> > >load swf graphics? Or is that just not possible with Air on
iOS
>> > >> > >
>> > >> > >[Embed(source = '/assets/images/someIcon.swf')]
>> > >> > >public static var someIcon:Class;
>> > >> > >
>> > >> > >And then <mx:Image source="{Resources.someIcon}"
>> > >> > >
>> > >> > >
>> > >> > >
>> > >> > >On Wed, Mar 26, 2014 at 9:32 AM, Alex Harui <aharui@adobe.com>
>> > wrote:
>> > >> > >
>> > >> > >> Try putting in an uncaughtException handler and see if
it
>>catches
>> > >> > >>anything.
>> > >> > >>
>> > >> > >> On 3/26/14 5:26 AM, "Flexicious.com" <flexicious@gmail.com>
>> wrote:
>> > >> > >>
>> > >> > >> >tried with 3.9, 4.0 as well as air 13.
>> > >> > >> >
>> > >> > >> >
>> > >> > >> >
>> > >> > >> >On Wed, Mar 26, 2014 at 1:47 AM, Raj Raju <
>> raj.virtuali@gmail.com
>> > >
>> > >> > >>wrote:
>> > >> > >> >
>> > >> > >> >> Can you try to make the build with latest air
sdk 4.0 (
>> > >>4.0.0.1619
>> > >> > >>). I
>> > >> > >> >> guess the problem will be resolved with this
new sdk .
>> > >> > >> >> You can find the link below
>> > >> > >> >>
>> > >> >
>> > >>>>
>> http://labsdownload.adobe.com/pub/labs/flashruntimes/air/air4-0_sdk_wi
>> > >> > >> >> n.zip<
>> > >> > >> >>
>> > >> > >> >>
>> > >> > >>
>> > >> > >>
>> > >>
>> > >>
>> >
>> 
>>http://labsdownload.adobe.com/pub/labs/flashruntimes/air/air4-0_sdk_win.z
>> > >> > >> >>ip
>> > >> > >> >> >
>> > >> > >> >>
>> > >> > >> >> Cheers,
>> > >> > >> >> Raju.M.
>> > >> > >> >>
>> > >> > >> >>
>> > >> > >> >>
>> > >> > >> >> On Wed, Mar 26, 2014 at 9:38 AM, Flexicious.com
<
>> > >> flexicious@gmail.com
>> > >> > >> >> >wrote:
>> > >> > >> >>
>> > >> > >> >> > We have a fairly large air app, and for
some reason,
>>when we
>> > >> > >>package
>> > >> > >> >>it
>> > >> > >> >> for
>> > >> > >> >> > iOS, it does not launch correctly. Just
a plain white
>> screen.
>> > >> When
>> > >> > >>we
>> > >> > >> >> > launch it in debug mode (or even using
Fast packaging),
>>it
>> > >>works
>> > >> > >>fine.
>> > >> > >> >> Only
>> > >> > >> >> > with the export release build it simply
launches a plain
>> white
>> > >> > >>screen
>> > >> > >> >>and
>> > >> > >> >> > does nothing.
>> > >> > >> >> >
>> > >> > >> >> > Anybody seen anything similar? Any idea
if there is an
>>error
>> > >>of
>> > >> > >>some
>> > >> > >> >> sort,
>> > >> > >> >> > any way to find out what the error is?
>> > >> > >> >> >
>> > >> > >> >>
>> > >> > >>
>> > >> > >>
>> > >> >
>> > >>
>> >
>> >
>>


Mime
View raw message