flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From OmPrakash Muppirala <bigosma...@gmail.com>
Subject Re: Air iOS app - Blank white screen
Date Fri, 28 Mar 2014 03:31:27 GMT
On Thu, Mar 27, 2014 at 8:27 PM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:

> You might want to verify that the embeds are there in the final package.
> I don't know if there is a dump tool so you might need to instrument your
> code.
>

Good point.  I had an issue once where - config.properties wouldn't get
embedded.  But if I changed the file as config.txt, it was embedded fine.

Thanks,
Om


>
> On 3/27/14 5:33 PM, "Flexicious.com" <flexicious@gmail.com> wrote:
>
> >Spark image same story. We have the mx lib in the build path. We are using
> >mx and spark components across the app. Everything works fine, until you
> >introduce swfs as the source for an image control .
> >
> >
> >On Thu, Mar 27, 2014 at 11:57 AM, OmPrakash Muppirala
> ><bigosmallm@gmail.com>wrote:
> >
> >> On Mar 27, 2014 6:34 AM, "Alex Harui" <aharui@adobe.com> wrote:
> >> >
> >> > Pretty sure loading SWFs, even embedded SWFs at runtime is not
> >>allowed on
> >> > IOS because of the restriction on interpreted code.
> >>
> >> There is no technical limitation for this.  Swfs should load fine.  It
> >>may
> >> not pass through the App store approval process, though.
> >>
> >> Flexicious, try using a spark Image instead of the mx one.  The mx swcs
> >>are
> >> excluded from the app during the mobile compilation process.  No compile
> >> errors, but it will end up failing in runtime.
> >>
> >> You need to either remove all references to mx components or add the
> >>mx.swc
> >> manually in to your build path.
> >>
> >> Thanks,
> >> Om
> >>
> >> >
> >> > -Alex
> >> >
> >> > On 3/27/14 6:08 AM, "Flexicious.com" <flexicious@gmail.com> wrote:
> >> >
> >> > >Thanks Alex - we did try that - for some reason it choked right
> >>before
> >> it
> >> > >could alert the message. We seem to have narrowed down the problem
to
> >> > >images that use swf files as source. Once we remove these images, the
> >> app
> >> > >loads. So that begs the question, how do you get the Image component
> >>to
> >> > >load swf graphics? Or is that just not possible with Air on iOS
> >> > >
> >> > >[Embed(source = '/assets/images/someIcon.swf')]
> >> > >public static var someIcon:Class;
> >> > >
> >> > >And then <mx:Image source="{Resources.someIcon}"
> >> > >
> >> > >
> >> > >
> >> > >On Wed, Mar 26, 2014 at 9:32 AM, Alex Harui <aharui@adobe.com>
> wrote:
> >> > >
> >> > >> Try putting in an uncaughtException handler and see if it catches
> >> > >>anything.
> >> > >>
> >> > >> On 3/26/14 5:26 AM, "Flexicious.com" <flexicious@gmail.com>
wrote:
> >> > >>
> >> > >> >tried with 3.9, 4.0 as well as air 13.
> >> > >> >
> >> > >> >
> >> > >> >
> >> > >> >On Wed, Mar 26, 2014 at 1:47 AM, Raj Raju <raj.virtuali@gmail.com
> >
> >> > >>wrote:
> >> > >> >
> >> > >> >> Can you try to make the build with latest air sdk 4.0
(
> >>4.0.0.1619
> >> > >>). I
> >> > >> >> guess the problem will be resolved with this new sdk
.
> >> > >> >> You can find the link below
> >> > >> >>
> >> >
> >>>>http://labsdownload.adobe.com/pub/labs/flashruntimes/air/air4-0_sdk_wi
> >> > >> >> n.zip<
> >> > >> >>
> >> > >> >>
> >> > >>
> >> > >>
> >>
> >>
> http://labsdownload.adobe.com/pub/labs/flashruntimes/air/air4-0_sdk_win.z
> >> > >> >>ip
> >> > >> >> >
> >> > >> >>
> >> > >> >> Cheers,
> >> > >> >> Raju.M.
> >> > >> >>
> >> > >> >>
> >> > >> >>
> >> > >> >> On Wed, Mar 26, 2014 at 9:38 AM, Flexicious.com <
> >> flexicious@gmail.com
> >> > >> >> >wrote:
> >> > >> >>
> >> > >> >> > We have a fairly large air app, and for some reason,
when we
> >> > >>package
> >> > >> >>it
> >> > >> >> for
> >> > >> >> > iOS, it does not launch correctly. Just a plain
white screen.
> >> When
> >> > >>we
> >> > >> >> > launch it in debug mode (or even using Fast packaging),
it
> >>works
> >> > >>fine.
> >> > >> >> Only
> >> > >> >> > with the export release build it simply launches
a plain white
> >> > >>screen
> >> > >> >>and
> >> > >> >> > does nothing.
> >> > >> >> >
> >> > >> >> > Anybody seen anything similar? Any idea if there
is an error
> >>of
> >> > >>some
> >> > >> >> sort,
> >> > >> >> > any way to find out what the error is?
> >> > >> >> >
> >> > >> >>
> >> > >>
> >> > >>
> >> >
> >>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message