flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alessandro Palombaro <alexpalomb...@gmail.com>
Subject Re: Flex 4.10.0 embed font change
Date Tue, 13 Aug 2013 09:06:33 GMT
Smack!
Thanks Om, that's all it needed :)
Sorry everyone! My stupid mistake


On Tue, Aug 13, 2013 at 4:55 PM, OmPrakash Muppirala
<bigosmallm@gmail.com>wrote:

> Just checking - did you choose the optional 'Adobe Embedded Font Libraries
> and Utilities' component in the Installer?
>
> Thanks,
> Om
>
> On Tue, Aug 13, 2013 at 1:51 AM, Alessandro Palombaro <
> alexpalombaro@gmail.com> wrote:
>
> > Hey everyone,
> >
> > I'm having an issue with switching to 4.10.0 from 4.9.1 and was wondering
> > if anyone else has experienced it when switching SDK.
> >
> > I have a couple of projects running on 4.9.1 and was trying to update
> them
> > to 4.10.0 to take advantage of all the improvements/tweaks and added
> > components that have been contributed through all your hard work.
> >
> > Downloading and switching SDK's using Flashbuilder was a breeze, and both
> > applications compiled without any issues and function perfectly... with
> one
> > exeption. Embedded fonts aren't being recognized anymore.
> >
> > I'm pulling in the fonts using a linked stylesheet
> >
> > <fx:Style source="css/font.css"/>
> >
> > In the css I embed the font using
> >
> > @font-face
> > {
> > src: url("fonts/Interstate-LT.ttf");
> > fontFamily: "Interstate-Light";
> > }
> >
> > and apply to the application using
> >
> > s|Application
> > {
> > fontFamily:"Interstate-Light";
> > fontSize:13pt;
> > color:#404041;
> > paragraphSpaceAfter:8;
> > }
> >
> > When I run the application I get numerous warnings along the line of
> >
> > warning: incompatible embedded font 'Interstate-Light' specified for
> > spark.components::RichText (RichText488) . This component requires that
> the
> > embedded font be declared with embedAsCFF=true
> >
> > I've tried changing
> >
> > @font-face
> > {
> > src: url("fonts/Interstate-LT.ttf");
> > fontFamily: "Interstate-Light";
> > embedAsCFF:true;
> > }
> >
> > but the result is the same. Switching back to 4.9.1 fixes the issue so my
> > question is does anyone know what change might have occurred to cause
> this?
> >
> > PS Thanks for all the work you guys are doing! I'm really hoping Flex
> lives
> > on through Apache and am hoping to be able to contribute asap.
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message