flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Harui <aha...@adobe.com>
Subject Re: Apache Flex 4.9.1
Date Wed, 13 Feb 2013 17:15:25 GMT
I don't know.  Are you running the tests in the Release4.9 branch against
the code in Release4.9 or running tests from the develop branch?

I'm pretty sure all tests passed before we shipped 4.9.0.  In theory, the
only change is the locale setting in flex-config.

There may not be any japanese characters in OpenSans.  We added a chinese
font for mobile testing (Assets/Fonts/Droid/DroidSansFallback.ttf).  It is
only in the develop branch right now.

On 2/13/13 8:56 AM, "Frédéric THOMAS" <webdoublefx@hotmail.com> wrote:

> Btw, could it be a batik problem ? (which would be funny as batik is a
> japanese word)
> 
> -----Message d'origine-----
> From: Frédéric THOMAS
> Sent: Wednesday, February 13, 2013 5:51 PM
> To: dev@flex.apache.org
> Subject: Re: Apache Flex 4.9.1
> 
> I supposed it came from the OpenSans font, I then did a simple test removing
> this font and the text is render, so, what is the good strategy in that
> case, do we have to use an other font ?
> 
> -Fred
> 
> -----Message d'origine-----
> From: Alex Harui
> Sent: Wednesday, February 13, 2013 5:29 PM
> To: dev@flex.apache.org ; Frédéric THOMAS
> Subject: Re: Apache Flex 4.9.1
> 
> My run failed. I guess I didn't have the power plug in. I will try again
> tonight.
> 
> 
> 
> 
> Sent via the PANTECH Discover, an AT&T 4G LTE smartphone.
> 
> Frédéric THOMAS <webdoublefx@hotmail.com> wrote:
> 
> 
> Hi,
> 
> Just to keep you informed, I just started to debug the
> LangPacks/Japanese/tests, the japanese resource bundles are well loaded but
> not displayed, I still have to understand why it happens and why that's only
> for japanese.
> 
> -Fred
> 
> -----Message d'origine-----
> From: Alex Harui
> Sent: Wednesday, February 13, 2013 5:25 AM
> To: dev@flex.apache.org
> Subject: Re: Apache Flex 4.9.1
> 
> 
> 
> 
> On 2/12/13 8:14 PM, "Frédéric THOMAS" <webdoublefx@hotmail.com> wrote:
> 
>> And just to recall the failed tests:
>> ...
> Are these failures from running the mustella tests in Release4.9 against the
> Release4.9 code?
> 
> Are you sure any language failures are not caused by the change to
> flex-config.xml?
> 
>> 
>> 
>> 
>> -----Message d'origine-----
>> From: Frédéric THOMAS
>> Sent: Wednesday, February 13, 2013 5:06 AM
>> To: dev@flex.apache.org
>> Subject: Re: Apache Flex 4.9.1
>> 
>> Well, fine, heard you but I can't buy you a machine :)
>> 
>> Even with the last release we didn't check (and test) everythings but a
>> kind
>> of quality would be good, I did run tests which failed and apparently it
>> wasn't a problem to do a release, I just would like to share that.
>> 
>> 
>> -----Message d'origine-----
>> From: Justin Mclean
>> Sent: Wednesday, February 13, 2013 4:56 AM
>> To: dev@flex.apache.org
>> Subject: Re: Apache Flex 4.9.1
>> 
>> HI,
>> 
>>> it takes time for sure but I think it's important, am I wrong ?
>> No your not wrong it's important. It's just currently I have no way of
>> conveniently running the full tests. If someone want to buy me a testing
>> machine I'll be more than grateful :-)
>> 
>> I did run the check in tests and this is not going to be the RC we vote on
>> as Alex want to wait on other fixes before releasing 4.9.1 so teh full
>> test
>> will be run by someone before we vote on a RC.
>> 
>> Thanks,
>> Justin
>> 
> 
> --
> Alex Harui
> Flex SDK Team
> Adobe Systems, Inc.
> http://blogs.adobe.com/aharui
> 

-- 
Alex Harui
Flex SDK Team
Adobe Systems, Inc.
http://blogs.adobe.com/aharui


Mime
View raw message