flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Harbs <gavha...@gmail.com>
Subject Re: Getting source working in Flash Builder
Date Fri, 22 Feb 2013 12:03:04 GMT
Yes. I have that file, but the whole file is 2KB. 

Opening it up shows there's not much there:

experimental.properties only has the header:
################################################################################
##
##  Licensed to the Apache Software Foundation (ASF) under one or more
##  contributor license agreements.  See the NOTICE file distributed with
##  this work for additional information regarding copyright ownership.
##  The ASF licenses this file to You under the Apache License, Version 2.0
##  (the "License"); you may not use this file except in compliance with
##  the License.  You may obtain a copy of the License at
##
##      http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0
##
##  Unless required by applicable law or agreed to in writing, software
##  distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,
##  WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
##  See the License for the specific language governing permissions and
##  limitations under the License.
##
################################################################################

library.swf is 650 bytes.

The dita is empty.

 Here's the catalog:
<?xml version="1.0" encoding ="utf-8"?>
<swc xmlns="http://www.adobe.com/flash/swccatalog/9">
  <versions>
    <swc version="1.2" />
    <flex version="4.9.0" build="1425567" minimumSupportedVersion="3.0.0" />
  </versions>
  <features>
    <feature-script-deps />
    <feature-files />
  </features>
  <libraries>
    <library path="library.swf">
      <script name="_e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855_flash_display_Sprite"
mod="1356313541545" signatureChecksum="480278969" >
        <def id="_e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855_flash_display_Sprite"
/> 
        <dep id="flash.system:Security" type="e" /> 
        <dep id="AS3" type="n" /> 
        <dep id="flash.display:Sprite" type="i" /> 
      </script>
      <digests>
        <digest type="SHA-256" signed="false" value="c16e2037171e168ebe3105b603e5b55276cc26442ccf8f9e64e402e22429ca93"
  />
      </digests>
    </library>
  </libraries>
  <files>
    <file path="locale/en_US/experimental.properties" mod="1355267471000" />
  </files>
</swc>

On Feb 22, 2013, at 1:21 AM, Justin Mclean wrote:

> HI,
> 
>> Using either Flex 4.9 or putting experimental.swc in my libs, I do not get the components
in either mxml hints or ActionScript hints.
> 
> FB is gets this info from the "fat" swcs, swcs with ASDoc XML info in them, do you have
the experimental_rb.swc file in frameworks/locale/en_US?
> 
> It may be that FB is only looking at a named set of swc's in this location rather than
any swc. There was some dicussion about this way back but I can't recall what FB actually
does.
> 
> Thanks,
> Justin


Mime
View raw message