fineract-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ramesh padmanabhan <ramesh.padm...@gmail.com>
Subject Re: running Mifos I/O micro service
Date Tue, 14 Nov 2017 15:43:16 GMT
Hi Awasum,

Thanks for the response. Yes, I got it to work at the demo-server level
that runs all services.

But, I believe the micro services architecture allows for individual
services to run also....so checking.

Here is the command that I used:

java -jar service-0.1.0-BUILD-SNAPSHOT-boot.jar


I ran this in the

portfolio/service/build/libs directory for the service(portfolio in this
case)



Attached is the log

On Tue, Nov 14, 2017 at 6:40 AM, Awasum Yannick <
awasum.yannick@skylabase.com> wrote:

> Hello Ramesh,
>
> I am adding the Dev List too.
>
> I have never faced that problem since i have never tried to run the
> services individually. I dont see the use case for that. But from what I
> know, you can run the component test within each service.
>
> I have always used demo-server(not to be used in production) to run the
> services..Because it has definitions for ActiveMQ, Casandra, MariaDB.
>
> Someone else might be able to help you.
>
> What command did you use to run the services? Can you provide additional
> log info?
>
> Thanks
>
>
> On Tue, Nov 14, 2017 at 3:17 PM, ramesh padmanabhan <
> ramesh.padman2@gmail.com> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I've been trying to run a Mifos I/O micro service standalone:
>> Tried the 'customer' as well as 'portfolio'.
>>
>> Get this error:
>>
>>   .   ____          _            __ _ _
>>
>>  /\\ / ___'_ __ _ _(_)_ __  __ _ \ \ \ \
>>
>> ( ( )\___ | '_ | '_| | '_ \/ _` | \ \ \ \
>>
>>  \\/  ___)| |_)| | | | | || (_| |  ) ) ) )
>>
>>   '  |____| .__|_| |_|_| |_\__, | / / / /
>>
>>  =========|_|==============|___/=/_/_/_/
>>
>>  :: Spring Boot ::        (v1.4.1.RELEASE)
>>
>>
>> 06:13:26.213 [main] INFO  o.s.c.c.c.ConfigServicePropertySourceLocator -
>> Fetching config from server at: http://localhost:8888
>>
>> 06:13:26.388 [main] WARN  o.s.c.c.c.ConfigServicePropertySourceLocator - *Could
>> not locate PropertySource: I/O error on GET request for
>> "http://localhost:8888/portfolio-v1/default
>> <http://localhost:8888/portfolio-v1/default>": Connection refused
>> (Connection refused); nested exception is java.net.ConnectException:
>> Connection refused (Connection refused)*
>>
>>
>>
>> Any ideas ?
>>
>> I've been working with Simon and he is also at the same point.
>>
>>
>>
>> Ramesh
>>
>>
>
>
> --
>
>
> *Awasum Yannick*
> Chief Technology Officer
> Skylabase
> awasum.yannick@skylabase.com  |  Skype: awasum91 | Mobile: +237 676 683
> 945 <+237+676+683+945> | http://skylabase.com
>
>
>

Mime
View raw message